PAKLENO VEČE U "BARU"! Dolaze novinari da REŠETAJU učesnike - POČINJE LAJV, pratite KURIR TV!
Foto: Kurir TV

Uzbudljiva noć je pred vama!

PAKLENO VEČE U "BARU"! Dolaze novinari da REŠETAJU učesnike - POČINJE LAJV, pratite KURIR TV!

Ne propustite rijaliti "Bar" na Kurir TV

Objavljeno: 23:02h

U borbi za 30.000 evra večeras će se uključiti i tri nova barovca. Naime, kako je poseta Bara porasla, neophodno je zaposliti nove radnike.

Tako da večeras u live izbacivanju u 22.45 imamo ulazak troje novih takmičara, koji će sigurno mnogima pomutiti konce.

Gosti emisije "Puls Bara" tokom nedelje morali su da biraju ko je najveći emotivac, a sada je došao trenutak istine. To će im govoriti Ivan Gajić, Aleksandar Panić i Milica.

Rijaliti Bar
foto: Kurir TV

Iznenađenje pored novih takmičara će svakako biti i gosti-novinari raznih redakcija koji će postavljati škakljiva pitanja i kritikovati učesnike. Među njima će i biti naša novinarka Milica Stanimirović koja će rešetati barovce i pokazati ko joj je simpatičan a ko ne.

- Slobodan je najemotivniji, a za medije je bila najbolja Maja. Velika je šteta što nije više tu iako je s pravom izbačena - rekao je Gajić.

- Večeras ću biti dežurna babaroga. Ljude je najviše interesovalo sve o ljubavnim parovima, Kristini i Davoru, Ivanu i Sofiji Uni - rekao je Panić.

- Sanja je bila zanimljiva, ali ko pije na poslu. Niko ne voli alkoholičare - rekla je Milica.

Voditeljka Jelena Nikolić ušla je u Bar u Vlajkovićevoj 8 gde je nominovanim učesnicima pustila njihove video profile.

Milica Stanimirović
foto: Privatna arhiva

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

1 / 5 Foto: Kurir TV

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

07:56

KAKO SI MOGAO DA GURAŠ U ONO? Sofija Una ili Maja - Ivan otkrio koja barovkinja je BOLJA U KREVETU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.