"JURILI SMO GA PO BOLNICI, BIO JE IZBEZUMLJEN": Majka Dejana Dragojevića iznela JEZIVE DETALJE!
Foto: Printscreen Zadruga

šok

"JURILI SMO GA PO BOLNICI, BIO JE IZBEZUMLJEN": Majka Dejana Dragojevića iznela JEZIVE DETALJE!

Biljana se sada oglasila i ispričala kroz kakav pakao je prošla zbog sinoćneg skandala

Objavljeno:

Biljana Dragojević se oglasila nakon sinoćneg skandala i otkrila da su ona i David Dragojević celu noć tražili Dejana po bolnici.

Naime, Biljana se sada oglasila i ispričala kroz kakav pakao je prošla zbog sinoćneg skandala.

1 / 4 Foto: Printscreen Zadruga

- Sedela sam kući i gledala "Zadrugu" kada se dogodio taj incident. Ništa nisam želela da javljam Davidu, zato što je bio na proslavi Srpske nove godine, međutim Dejanovi fanovi su mu slali slike krvavog brata i on je odmah izašao za žurke i došao kod mene. Krenuli smo da tražimo Dejana po bolnicama, da bismo saznali gde su ga odveli na ušivanje. Na kraju smo otišli u Šimanovce i tamo smo ga čekali - kaže Biljana i dodaje da su dugo čekali Dejana, ali da su uspeli da ga vide na kratko.

- Videli smo ga kada su ga dovozili iz bolnice, prolazio je u kombiju pored nas. Bio je izbezumljen kada nas je video. David mu je doviknuo da pazi na sebe. On je bio u totalnom čudu - priča Biljana za Informer.

Biljana tvrdi da je najbolja stvar koju bi Dejan trebalo da uradi jeste ta da napusti rijaliti.

- Mislim da bi bilo najbolje da on izađe napolje. Ja da mogu, kidnapovala bih ga! Strašno mi je bilo dok sam to gledala! Posmatrala sam ja njihovo ponašanje čitave večeri i iščekivala sam da će izbiti neki haos, ali nešto onako nisam mogla da zamislim. On je mogao da se ubije! To je momenat. Plašim se da sledeći put ne bude kobno. Postoji tamo obezbeđenje i oni brzo reaguju, ali ipak to je sekund. Niko ne može da predvidi šta može da se desi - kaže Biljana.

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube

Podsetimo, Dejan Dragojević je sinoć doživeo pomračenje zbog Dalile Dragojević i Filipa Cara, pa je tako razlupao sebi glavu, a njegova majka Biljana Dragojević je sve vreme pratila uživo šta se dešavalo na velelepnom imanju.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.