BAR JE U TOP 10 U BEOGRADU, A ZNAM IH 500! Luka nakon izbacivanja NE ŠTEDI LEPE REČI za rijaliti!
Foto: Adria Media TV

kurir tv

BAR JE U TOP 10 U BEOGRADU, A ZNAM IH 500! Luka nakon izbacivanja NE ŠTEDI LEPE REČI za rijaliti!

Nije štedeo lepe reči

Objavljeno:
1 / 4 Foto: Rijaliti Bar

"Sanjao sam već da ću ja biti taj koji će biti izbačen. Mislim da sebe nisam prikazao u lošem svetlu bar što se tiče ugostiteljstva. Ništa ne bih menjao od početka do kraja. Ovo sam bio ja čak i tada kada sam bio slab", rekao je Luka nakon izbacivanja u emisiji Puls Bara.

"Sve što jedan pravi rijaliti treba da ima. Ništa nismo pretervali, filovali... Sve je to išlo u smeru kako bi jedan cool Bar trebalo da izgleda, bar kako sam ja zamislio. Sve je okej. Cene u Baru su sigurno povoljne, znam par 500 lokala u Beogradu, mislim da je ovaj u top 10. I pića su kvalitetna", izjavio je večeras u Kontra šou izbačeni Luka.

02:35

KARAMELA PROGOVORIO O NAJVEĆOJ TRAGEDIJI! Njena smrt posebno ga je pogodila

"Ljudi će proceniti ko je kriv, ne mogu ja da sudim", rekao je Luka povodom sukoba sa menadžerom Bara, Nenadom.

"Ovo izgleda poput stranih rijaliti programa i jako je kulturan, vrlo inteligentan Luka. Dopada mi se ovaj projekat, urbano je, ne volim taj cirkus na drugim televizijama, ali ovo mi je zaista nivo", prokomentarisao je Bar i Goran Stojićević Karamela, koji je bio jedan od gostiju.

01:06

LUKA PROGOVORIO O PRELEPOM ISKUSTVU U BARU!

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:40

Sanja otkrila ko nastupa narednih dana u Baru: Ćemo, Marko Bulat, a biće i devojačko veče

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.