"BAR" JE KONAČNO VRATIO RIJALITI U ZABAVNU FUNKCIJU! Novinarka Espresa o aktuelnostima na Kurir TV!
Maša Ćorić, Foto: Kurir

kurir tv

"BAR" JE KONAČNO VRATIO RIJALITI U ZABAVNU FUNKCIJU! Novinarka Espresa o aktuelnostima na Kurir TV!

Ne propustite novu epizodu na Kurir TV

Objavljeno: 19:15h

Gošća jutarnjeg programa na Kurir televiziji bila je novinarka Espreso portala Maša Ćorić koja je zajedno sa voditeljkom u studiju komentarisala aktuelne situacije u novom rijaliti šou programu "Bar".

- Rijaliti u Srbiji je odavno izgubio zabavnu funkciju, međutim naš "Bar" je vratio taj format u njegovo prirodno, zabavno stanje. Takmičari nisu zaključani, imaju priliku da rade i zarade, sam akcenat je na tome a ne na nasilju i skandaloznom ponašanju i to ga razlikuje.

Maša Ćorić
foto: Kurir

One su se osvrnule na dešavanja u nedelji za nama konfliktima, ljubavnim odnosima između učesnika, miljenika publike i omraženih. Ko se već istakao svojom specifičnošću i stavom a ko do sada ništa nije pokazao. Koliko kazne utiču na ponašanje učesnika u šou programu,na čemu bi trebalo da potenciraju.

- Čini se da su takmičari konačno shvatili da na našoj televiziji nasilje ni u jednom obliku nije dozvoljeno. Da se vrednuje njihova kreativnost a ne spletkaroško ponašanje na koje naši gledaoci na ovoj televiziji svakako nisu navikli - rekla je Maša.

1 / 5 Foto: Kurir

Sve vesti o rijalitiju Bar možete pročitati na portalu Espreso.rs i možete zapratiti na Instagramu, Fejsbuku i Youtube kanalu.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT TV, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i BiH, MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud. Na sajtu kurir.rs dostupan je live stream, kao i gledanje epizoda nakon emitovanja.

Bonus video:

01:06

LUKA PROGOVORIO O PRELEPOM ISKUSTVU U BARU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.