STEFANU KARIĆU STIGLA TAJNA PORUKA: Uneta informacija iz SPOLJNOG sveta!
Foto: printscreen

šok

STEFANU KARIĆU STIGLA TAJNA PORUKA: Uneta informacija iz SPOLJNOG sveta!

Ovo nije smelo da se desi?

Objavljeno:

Poznato je da danas porodica Karić slavi krsnu slavu Svetog Stefana, tim povodom će na velepnom imanju Zadruge biti održano veselje.

Kako je Stefan Karić učesnik Zadruge 5, njegova porodica, otac Osman i njegova majka su Stefanu poslali čestitke za slavu.

- Sine, sneg je i dolaze zime, često se u kući pominje tvoje ime. Zadrugu gledam 24/sedam, umoran sam, ali neću da se predam. Ove godine si super, nekad si i dizel, vidim da si postao i frizer. Zadrugarski berberin radnja će se zvati, ti ćeš sine lovu brati. Utoke se mani, makaza se lati. Srećna slava sine, imaš pozdrave od svih drugara i Adžema brata, ljubi te tata. Osman - pisalo je u dirljivoj čestitki.

Međutim nije izostala ni čestitka Stefanove majke:

1 / 5 Foto: Printscreen

- Sinko moj, srećan slava! Zdravlje i sreća nek te prate i sve veselo nek ti bude! Asa je dobar! Unosi badnjak umesto tebe i maše repom. Srećan Božić tebi, sine moj! U miru, zdravlju i blagostanju proslavi sa zadrugarima. Svima čestitaj u majkino ime! Budi ono što jesi, a to je ono što sada predstavljaš. Dobrog, kulturnog, odanog, poštenog i velikodušnog čoveka. Baš kako sam te učila. Dobro se uvek dobrim vrati! Ustani za ono u šta veruješ pa makar stajao sam! Onima kojima je iskreno stalo do tebe, neće dopustuti da se osećaš loše. Pozdrav gospodinu Lepom Mići! Voli te tvoja majka - napisala je Stefanova majka i stavila srca na kraju čestitke.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.