DAVOR ZAVEO GOŠĆU BARA: Odveo je u WC, a onda je krenula VRELA AKCIJA!
Foto: Kurir

HIT

DAVOR ZAVEO GOŠĆU BARA: Odveo je u WC, a onda je krenula VRELA AKCIJA!

Samo par sati nakon što je pokazao penis pred kamerama, Davor je zagrlio posetiteljku Bara i objašnjavao Kristini da su se već ljubili

Objavljeno:

Čini se da je večerašnja epizoda Bara "vrelija" od svih ostalih. Takmičari su se potpuno opustili, te je pred nama pravo izenađenje što se tiče aktivnosti učesnika, ali i onih koji su došli u Bar.

Davor se posebno posvetio jednoj gošći, a onda je čak predstavio Kristini s kojom je ranije imao intimni trenutak u kupatilu pre tuširanja.

Davor Darmanović
foto: Kurir

Samo par sati nakon što je pokazao penis pred kamerama, Davor je zagrlio posetiteljku Bara i objašnjavao Kristini da su se već ljubili.

Kristina, koja se nadala vezi sa Davorom je rekla devojci da je predivna i da se ne obraća njoj "već pre*i*ki s njegove leve strane", a ubrzo je s njom završio i u WC-u.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT TV, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i BiH, MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud. Na sajtu kurir.rs dostupan je live stream, kao i gledanje epizoda nakon emitovanja.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.