SOFIJA UNA I KSENIJA U ŽESTOKOM SUKOBU OKO IVANA: Obe žele da ga MAZE I LJUBE, on se držao za glavu!
Foto: Printscreen

šok

SOFIJA UNA I KSENIJA U ŽESTOKOM SUKOBU OKO IVANA: Obe žele da ga MAZE I LJUBE, on se držao za glavu!

Mnogima se ne sviđa kako se ponaša prema svom partneru i nekoliko puta su Ivanu pokušali da skrenu pažnju na to

Objavljeno:

Misica Una Sofija pleni pažnju u rijalitiju Bar na Kurir televiziji - prvo je Davor "bacio oko" na nju, potom Sanja, ali je sa Ivanom završila u krevetu.

Mnogima se ne sviđa kako se ponaša prema svom partneru i nekoliko puta su Ivanu pokušali da skrenu pažnju na to.

Ipak, Ksenija, slovenačka starleta i zvezda sajta Onlyfans, nije gubila vreme, već se direktno obratila Ivani.

"Ti uništavaš tog momka. Ti si propala misica, 10 puta si se presvlačila kada si mene videla", govorila je Ksenija, a Una rekla "ja tebe ni ne primećujem, što vičeš".

1 / 4 Foto: Kurir

"Ti si lažljiva i iskompleksirana", rekla je starleta, a potom u intervjuu objasnila da je Una ta koja maltretira, prati i ljubomoriše Ivanu. "Pravi scene, mnogo je loša cura".

Potom je rekla Ivanu da će ga "ona maziti i paziti i ljubiti svaki dan".

Dođite u Bar, upoznajte se s takmičarima i uživajte u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram, Facebook i YouTube! BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT TV, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i BiH, MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud. Na sajtu kurir.rs dostupan je live stream, kao i gledanje epizoda nakon emitovanja.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.