PROVOKACIJA! SPAVALA BEZ DONJEG VEŠA PA RASPALILA MAŠTU TAKMIČARKI!
Bar, Foto: KURIR TELEVIZIJA

au, čoveče!

PROVOKACIJA! SPAVALA BEZ DONJEG VEŠA PA RASPALILA MAŠTU TAKMIČARKI!

Otkrila sve u razgovoru

Objavljeno:

Iskusnu učesnicu rijalitija "Bar" Sanje Jakšić mediji povezuju sa nekoliko devojaka u popularnom šou programu.

Nakon što je napadala misicu Sofiju Unu Manić i imala vrelu akciju u SPA centru sa Lukom Pavlovićem i Majom Kovačević Sanja se okomila i na Dejanu Deletić.

Ona je u razgovoru sa posetiocima "Bara" otkrila da će noć provesti sa Dejanom i da mnogima omiljena takmičarka prethodne noći spavala spavala bez donjeg veša.

1 / 9 Foto: Espreso.rs

- Nemoj to da mi radiš, noćas spavam sa Dejanom sinoć nije imala gaće, valjda će večeras - rekla je Sanja.

Barovci su večeras napravili karaoke veče, pa su imali prilike da pokažu i svoje vokalne sposobnosti. Mikrofona se najpre dočepao Ivan Nešković. Za to vreme u stanu Luka Pavlović je radio vežbe, dok su Marko Tošić i Ksenija Kranjec pravili palačinke.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.