ŽENE SU GA DEVEDESETIH OBOŽAVALE, HIT "OČI BOJE DUGE" SVI ZNAJU: On je danas SKROZ DRUGI ČOVEK! (FOTO)
IGI, Foto: Print Screen Youtube/DRIggy

OVO NISTE ZNALI

ŽENE SU GA DEVEDESETIH OBOŽAVALE, HIT "OČI BOJE DUGE" SVI ZNAJU: On je danas SKROZ DRUGI ČOVEK! (FOTO)

Promenio je profesiju

Objavljeno:

Igor Todorović, poznatiji pod pseudonimom Doktor Igi, vladao je domaćom scenom devedestih godina. Njegovi hitovi poput "Oči boje duge" i "Nikada" bili su na samim vrhovima svih domaćih top lista, a mnogi ih i danas rado slušaju.

Iako je nekada zarađivao i po više desetina hijada maraka mesečno i bio jedna od najvećih dens zvezda, iz javnog života se potpuno povukao, a danas ima potpuno drugo zanimanje.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube/DRIggy

- Ja sam devedesetih bio pun kao brod, zarađivao po 30.000-40.000 maraka mesečno. Meni su najlepše godine u životu upravo te devedesete, bio sam mlad, uživao sam, dosta putovao, zaradio mnogo para i najlepše od svega je što sam ih zaradio pošteno, nikome nisam ukrao, ni oteo. Imao sam tri automobila, jahtu, gliser. U to vreme sam mogao po 15, 20 drugara da vodim na skijanje, radilo se jeste, ali se i uživalo – rekao je u jednom intervjuu Doktor Igi.

Doktor Igi je nakon vrtoglave popularnosti nestao sa scene, para je bilo sve manje, a dens muzika je pala u zaborav. Igor Todorović je sada, verovali ili ne, profesor fizičkog vaspitanja.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.