KAD MAJA I DALILA BUDU VIDELE KO ULAZI U ZADRUGU KAO FILIPOVA PODRŠKA SKAMENIĆE SE!
Maja i Dalila, Foto: Printscreen

OVO NISTE ZNALI

KAD MAJA I DALILA BUDU VIDELE KO ULAZI U ZADRUGU KAO FILIPOVA PODRŠKA SKAMENIĆE SE!

Stigao je!

Objavljeno:

Zadrugare će danas na imanju u Šimanovcima posetiti članovi njihovih porodica što oni sa nestrpljenjem iščekuju.

Međutim, pojedini strahuju od ulaska članova porodice onih sa kojima su ulazili u sukobe i na čiji račun su izgovarali najstrašnije uvrede.

Maja Marinković i Dalila Mujić možda imaju i najviše razloga za strah budući da danas u Zadrugu ulazi otac Filipa Cara, Franjo Car. On je spreman da se suoči sa bivšim snajkama koje su na njegov i račun njegove porodice izosile velike uvrede.

1 / 9 Foto: Printscreen/youtube/zadruga

Kako Telegraf Jetset saznaje, Franjo je pre dva dana doputovao u Beograd spreman da uđe u belu kuću i da sinu podršku kako bi istrajao do kraja ali i kako bi ga posavetovao o budućem ponašanju i uputio kritiku bivšim snajkama.

Nije tajna da porodica Car ne podržava Filipovu vezu sa Majom Marinković zbog njihovih sukoba ali ni sa Dalilom zbog javne prevare o čemu je Franjo prvi i jedini put govorio za Telegraf Jetset početkom novembra meseca.

- Ne vidim baš da je srećan pored Dalile. Ne sviđa mi se njegov i Dalilin odnos i to što se svađaju. Isti su karakterno. Ne sviđa mi se ni to što pokušava da mu nametne svoje mišljenje. Sestra bi mu zamerila da dovede Dalilu u kuću a majka mu svaku devojku zamera -rekao je Franjo tada.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.