OVO SU NOVE EMISIJE POSVEĆENE BARU: Vodi ih DOBRO POZNATA FACA, biće prava TRAČARICA!
Baristi, Foto: Kurir

OPA BATO!

OVO SU NOVE EMISIJE POSVEĆENE BARU: Vodi ih DOBRO POZNATA FACA, biće prava TRAČARICA!

Rijaliti Bar na Kurir televiziji izazvao je veliku pažnju gledalaca, a uskoro počinju i nove emisije posvećene ovom formatu

Objavljeno:

Od 3. januara na Kurir televiziji u specijalnim emisijama "Jutro posle" i "Puls Bara" gledaoci će moći da saznaju sve detalje iz prethodnog dana u Baru, kao i da čuju šta o našim učesnicima misle rođaci, astrolozi i numerolozi...

Novu emisiju vodiće novinar Ivan Gajić.

- Emisije su, nije što su moje, ali su nešto fenomenalno što kreće. Pripala mi je čast da budem i voditelj i autor emisje. Biće lagana, ali profesionalna, tračarica. Razgovaraću u emisija sa ljudima koji prate format rijalitija - rekao je Ivan Gajić, novinar.

1 / 4 Foto: kurir televizija

Rijaliti Bar na Kurir televiziji izazvao je veliku pažnju gledalaca, a od početka emitovanja 21. decembra dogodile su se i prve svađe, neslaganja, ali i simpatije.

- Druga emisija se zove Puls Bara. Tu će dolaziti iskusni rijaliti igrači, pevači, glumci, koji će komentarisati Bar i takmičare - rekao je Ivan Gajić, novinar.

Podsetimo, pregled najvažnijih dešavanja u Baru možete da gledate radnim danima u 20.45h, kao i vikendom od 20h.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.