BRAVO, LAVICE! Poznata i lepa mama ČETVORO DECE se SKINULA i pokazala TELO: Ovo je MAJKA PRIRODA! (FOTO)
Rea, Foto: Profimedia

hit!

BRAVO, LAVICE! Poznata i lepa mama ČETVORO DECE se SKINULA i pokazala TELO: Ovo je MAJKA PRIRODA! (FOTO)

Manenka izgleda odlično

Objavljeno:

Rea Duram nekada je važila za jednu od najlepših američkih manekenki, a i danas svojom lepotom zadivljuje mnoge. Uslikana je na tradicionalnom porodičnom odmoru na Barbadosu gde je i ovaj put ponosno istakla svoju liniju.

Supruga holivudskog glumca Marka Volberga, 43-godišnja Rea Duram pokazala je ponosno svoju liniju u bikiniju na plaži na Barbadosu gde su je uhvatili i paparaci, na koje se u trenucima uživanja i nije previše obazirala.

Majka četvoro dece osveženje je potražila u moru nakon čega je hvatala sunčeve zrake, ali malo ko je u takvom izdanju shvatio da je reč o bivšem Viktorijinom anđelu čije je modne revije nosila 2000. i 2001. godine.

1 / 3 Foto: Profimedia

Rea je nekada vladala modnim pistama sveta i krasila je naslovnice modnih časopisa poput Voga i Elle-a, a bila je i jedna od Viktorijinih anđela.

Iz sveta manekenkstva povukla se pre nekoliko godina i posvetila porodičnom životu, a više toliko ne mari za izgled pa je s godinama prikupila i nekoliko kilograma više nego što je imala u manekenskim danima.

Ona se na to ne obazire previše, a svoje obline često ističe u atraktivnim badićima i uskim haljinama. A zašto i ne bi, kad i sa tih par kilograma viška i dalje izgleda fenomenalno!

Rea i Mark su zajedno od 2009. godine, a roditelji su 17-godišnje Ele, 15-godišnje Mišel, 12-godišnjeg Brendana i 10-godišnje Grejs.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.