ZLATA JE ODUVEK BILA MAMAC ZA MUŠKARCE! ISPLIVALA STARA FOTOGRAFIJA, razbacane na sve strane! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

promena!

ZLATA JE ODUVEK BILA MAMAC ZA MUŠKARCE! ISPLIVALA STARA FOTOGRAFIJA, razbacane na sve strane! (FOTO)

Pevačica je ostala prepoznatljiva po svom blistavom osmehu

Objavljeno:

Pevačica Zlata Petrović ponosno gazi šestu deceniju života, a mladolikost je i dalje krasi. Ništa drugačije nije nego što je bilo i pre tri decenije kada je pozirala ležeći na podu među štiklama, a pomenuta fotografija je isplivala na Instagram stranici koja neguje uspomene na poznate.

Na pomenutoj objavi Zlata pozira sa kosom skupljenom u punđu, dok oko sebe ima nekoliko pari štikli raznih boja i modela.

Kao mlada bila je mamac za muškarce, svi su padali na njenu lepotu, a kako i ne bi kada je svojim crnim loknama i krupnim očima zavela sve oko sebe. Iza sebe ima tri braka, a danas je slobodna.

Nedavno je za predstavnike medija ispričala da je imala i mlađe partnere, te da je na svaku svoju vezu ponosna.

- Udvaraju mi se svuda! I u prodavnici i preko poruka, ma svuda! Međutim, trenutno nisam ni u kakvoj emotivnoj vezi - kaže Zlata, pa dodaje:

- Najčešće sam u društvu ljudi sa estrade, te je valjda i prirodno što su mi emotivni partneri bili upravo iz te branše. Ja bih volela da svaki čovek uspe, svi smo i zato došli na ovaj svet. Ali, daleko od toga da ne bih bila sa nekim ko je prodavac! Ne postoji zanimanje koje utiče na to da li će mi se neki čovek svideti.

1 / 7 Foto: Dragan Kadić

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.