ONA VEČERAS ULAZI U ZADRUGU: Ime je OTKRIVENO!
Foto: printscreen/youtube/RTV Pink Official

opa

ONA VEČERAS ULAZI U ZADRUGU: Ime je OTKRIVENO!

- Neću se javiti Maji Marinković koja je pričala grozote o meni, Filipu Caru, Tari Simov, sa njom nisam u dobrim odnosima - rekla je Aleksandra i dodala

Objavljeno:

Bivša učesnica "Zadruge" Aleksandra Nikolić otkrila je za domaće medije kakvo ima mišljenje o ljubavnom trouglu između Filipa, Dalile i Dejana, koji je tokom prethodnih par meseci potresao širu javnost:

- Filip je ispao najgori, on se najgore poneo prema Dalili, dok je Dejan stekao simpatije narod jer je bio žrtva tog odnosa. Smatram da su sada ljudi ogorčeni i ljuti na njega jer su oni zbog njega zamrzli Dalilu - iskreno je rekla Aleksandra, a onda priznala da li postoji šansa da joj se vrati emocija prema Janjušu:

- Mi smo letos i viđali i družili. U rijalitiju imate slobodu da radite šta god želite sa kime god poželite. Ako se desi, desiće se... Večeras je najavljen vanredni ulazak u "Zadrugu 5", a mediji su otkrili da će Aleksandra Nikolić od večeras postati učesnik poslednje sezone popularnog rijalitija.

1 / 4 Foto: Instagram

- Neću se javiti Maji Marinković koja je pričala grozote o meni, Filipu Caru, Tari Simov, sa njom nisam u dobrim odnosima - rekla je Aleksandra i dodala:

- Ulazim sa sačuvam svoje honorare, pošto sam prethodne sezone spavala i tukla se, pa sam ostala bez njih - rekla je Aleks.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.