MAJA RASPLAKALA CEO BALKAN SVOJIM POTRESNIM REČIMA: Oseća da je NIKO NE VOLI, obratila se i PORODICI!
Foto: Kurir Tv

žestoko

MAJA RASPLAKALA CEO BALKAN SVOJIM POTRESNIM REČIMA: Oseća da je NIKO NE VOLI, obratila se i PORODICI!

Razlog za to je komentar Lukinih prijatelja koji je slučajno čula kada je izašla da popuši cigareti

Objavljeno:

U večerašnjoj emisiji rijalitija Bar na Kurir televiziji, saznaćete zašto je plakala Maja

U večerašnjoj emisiji rijalitija Bar na Kurir televiziji od 20 časova, saznaćemo šta se dešavalo sa takmičarima tokom nastupa Milice Todorović, ali i posle njega.

Jedna od takmičarki će otkriti tužnu životnu priču, a sve zato što su je rasplakali komentari Lukinih prijatelja.

"On mi je prekrasan, ima divnu familiju, a ja nemam... uvek sam bila crna ovca, od 16. godine sam solo, prošla sam sito i rešeto, samohrana sam majka, nemam ni alimentaciju. U Dubai sam stigla s 20 kuna u džepu i uvek sam usela, ali ne mogu više", plakala je Maja u intervjuu posle žurke.

Razlog za to je komentar Lukinih prijatelja koji je slučajno čula kada je izašla da popuši cigareti.

1 / 3 Foto: Promo / Kurir Tv

"Makni se od nje. Tako su mu rekli kada su me videli".

Maju su ove reči rastužile toliko da je počela da plače i zbog oca i majke.

"Fali mi moj život, odbačena sam, nisam navikla. Htela sam za mamu i tatu sve ovo. Znam da nisam bila saršeno dete, ali sam samo htela da budu srećni i ponosni na mene. Da vratim taj osmeh na lice i prekinem bol. Da mi mama više nije bolesna od ovoga, i tata i to malo mesto u kojem žive... nadam se da će mi oprostiti sve", plakala je Maja.

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram, Facebook i YouTube! BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Vrata Bara se otvorena, pa ovom prilikom pozivamo publiku da nam se pridruži! Proverite zašto je baš ovo mesto najbolje u gradu! Radno vreme Bara je svakog radnog dana od 9 ujutru do ponoći, dok je vikendom produženo za jedan sat, tačnije do jedan ujutru.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT TV, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i BiH, MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud. Na sajtu kurir.rs dostupan je live stream, kao i gledanje epizoda nakon emitovanja.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.