PONIZILA GA PRED SVIMA: Spomenula VELIČINU pa nastao opšti haos, STRIPER UZVRATIO ŽESTOKO!
Svađa, Foto: Printscreen Youtube/BarSrbija

POČELO JE!

PONIZILA GA PRED SVIMA: Spomenula VELIČINU pa nastao opšti haos, STRIPER UZVRATIO ŽESTOKO!

Strasti se ne smiruju!

Objavljeno:

Tokom trećeg dana, većina barovaca bili su na terasi Bara kada je usledila je žestoka prozivka između bajkerke Ivane Vranić i stripera Ivana Neškovića.

RIJALITI BAR GLEDAJTE UŽIVO KLIKOM OVDEPodsetimo, njih dvoje su juče imali sukob oko nominovanja gde je bajkerka završila u suzama.

Ivana se ljubomorno osvrnula i na misicu i pokušala stripera žestoko da spusti.

- Ne možes ti ni kod nje dobiti p*čke, ma ne možes tom malom k*tom, smrdi ti iz usta ko septička jama - drala se bajkerka.

1 / 7 Foto: Printscreen Youtube/BarSrbija

Striper se uvredio pa je bacio kontru.

- Ti meni kažes pre neko veče, imaš ku*ac 40cm - kaže striper.

- Ajde pokaži ga - uvređeno odgovara bajkerka.

- Pa ti si dupe svoje pokazala, ja ne smem - rekao je striper.

Bajkerka je potom pokazala sa čim raspolaže, samouvereno skinula pantalone i okrenula zadnjicu ka Ivanu.

Rijaliti BAR
foto: Printscreen Youtube/BarSrbija

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube. Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.