NAKON INCIDENTA OGLASILA SE FILIPOVA PODRŠKA: Ovo NEĆE IZAĆI na DOBRO!
Car, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

oglasio se prijatelj

NAKON INCIDENTA OGLASILA SE FILIPOVA PODRŠKA: Ovo NEĆE IZAĆI na DOBRO!

Svaki dan novi karambol!

Objavljeno:

Maja Marinković i Filip Car iako kažu da su 'spustili loptu' i smirili tenziju, danas su napravili novi karabol i izazvali novi incident.

Car je pokušao da objasni svojoj devojci da je ponižena od strane bivšeg partnera Milana Jankovića Čorbe, sa čim se Marinkovićeva nije složila. Vrlo brzo nakon toga, Viktorija Mitrović je ustala i otkrila kako je Filip pre nekog vremena kada su bili intimni rekao da nije sa Majom da bi bio sa njom u vezi, zbog čega je nastala prava drama.

1 / 7 Foto: Printscreen

- Uh, ne znam šta bi više rekao. Prečesto se dešavaju te situacije i mislim da je Maja već počela da preteruje. Nije mi jasno kako se tako rešavaju stvari. Kao Filipov najbolji prijatelj mogu da kažem da on neće dugo ovo izržati i da je danas jedva uspeo da se iskontroliše. Ukoliko se vrlo brzo Maja ne smiri, neće izaći na dobro. Preseći će i prekunuti. Mislim da treba da se skloni od nje i nađe neku normalniju devojku, jer ovo više nema smisla. Sutra je najlepši praznik i znam koliko je Filip emotivan povodom toga, stvarno mu ne trebaju ove situacije kada mu fale porodica i prijatelji... - rekao je on.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.