PODIVLJALE STRASTI, PALA VRELA AKCIJA: Ivan nije mogao da izdrži, Una se zagrejala, ISPRATITE VEČERAS NA KURIR TV!
Foto: Printscreen Kurir televizija/ Rijaliti Bar

prepustili se strastima

PODIVLJALE STRASTI, PALA VRELA AKCIJA: Ivan nije mogao da izdrži, Una se zagrejala, ISPRATITE VEČERAS NA KURIR TV!

Sofija i Ivan su postali malo intimniji u krevetu a videćemo kako će se to ostalim BARovcima svideti?!

Objavljeno: 14:48h

Rano ujutro došlo je do neočekivanih preokreta. Iako je produkcija odvojila muške i ženske spavaće sobe, učesnici Ivan i Una Sofija rešili su da legnu u isti krevet i prepuste se ljubavnom zanosu. Inače, oni su i u prethodnim danima jasno stavljali do znanja da između njih postoje "varnice", a sada više ne žele da se kriju, te su pred kamerama razmenjivali nežnosti.

Završili su zajedno u krevetu, razmenjivali su poljupce ispod pokrivača i nisu prestajali da se smeju, a u jednom trenutku su primetili da je još neko od cimera budan.

Rijaliti Bar
foto: Printscreen Kurir televizija/ Rijaliti Bar

"Neko je budan", rekla je Sofija, a onda se jasno videlo da se dodiruju ispod pokrivača.

Bilo je jasno da je između njih dvoje došlo do akcije, obzirom da se Una Sofija u jednom momentu izlanula i rekla Ivanu da će morati "da promeni gaće", a on je odlučio da se istušira i da pod tušem sumira utiske odnosa.

Kako se odvijala celokupna akcija, pogledajte u nastavku teksta.

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram, Facebok i YouTube!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Vrata Bara se otvaraju sutra, pa ovom prilikom pozivamo publiku da nam se pridruži! Proverite zašto je baš ovo mesto najbolje u gradu! Radno vreme Bara je svakog radnog dana od 9 ujutru do ponoći, dok je vikendom produženo za jedan sat, tačnije do jedan ujutru.

Rijaliti Bar
foto: Printscreen Kurir televizija/ Rijaliti Bar

Bonus video:

24:05

BAR - Pregled dana - 2. deo 22.12.2021.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.