PRVI GOSTI STIGLI U BAR, A ONDA IH JE DOČEKALA NEOČEKIVANA SITUACIJA! Takmičarka krenula da uvija i zavodi! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

hit scene

PRVI GOSTI STIGLI U BAR, A ONDA IH JE DOČEKALA NEOČEKIVANA SITUACIJA! Takmičarka krenula da uvija i zavodi! (VIDEO)

Prvi gosti svratili su da pogledaju kako se to naši BARovci snalaze.

Objavljeno: 14:21h

Došao je trenutak da prvi gosti zakorače u Bar, a takmičari su ih sa spremnošću, ushićenjem i dobrim raspoloženjem dočekali, kako bi im pružili što bolji ugođaj i užitak.

Rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Dva muškarca su sa velikim uzbuđenjem ušli, a onda ih je dočekala neočekivana siutacija. Naime, zgodna hostesa, učesnica Maja je rešila da ih zabavi dok njihovo posluženje ne stigne.

Rešila je da pokaže svoje plesne i zavodničke sposobosti, dok oni nisu skidali osmeh sa lice, tako da je primetno da je uspela da im skrene pažnju.

Rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Ona im je otkrila da su u lajvu na Kurir televiziji, a njihova reakcija je bila potpuni hit. "Šališ se?", upitao je jedan od gostiju, a takmičarka im je priznala da se sve snima zarad rijalitija, te da će učestovati i na žurki. Na kraju im je učesnik Slobodan Romić doneo kafu, te su oni nastavili da ćaskaju i uživaju u Baru.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta.

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram, Facebok i YouTube!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Vrata Bara se otvaraju sutra, pa ovom prilikom pozivamo publiku da nam se pridruži! Proverite zašto je baš ovo mesto najbolje u gradu! Radno vreme Bara je svakog radnog dana od 9 ujutru do ponoći, dok je vikendom produženo za jedan sat, tačnije do jedan ujutru.

Rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Bonus video:

24:05

BAR - Pregled dana - 2. deo 22.12.2021.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.