ANASTASIJA PLESALA SA RIJALITI IGRAČEM, OTKRIVENA PRAVA ISTINA: Ovo niste sigurno ZNALI!
Anastasija, Foto: Printscreen K1

OPA!

ANASTASIJA PLESALA SA RIJALITI IGRAČEM, OTKRIVENA PRAVA ISTINA: Ovo niste sigurno ZNALI!

Rešio je da sve kaže!

Objavljeno: 15:28h

Luka Pavlović postavljen je za vođa Bara, a za Espreso portal je rešio da otkrio razne pikanterije o sebi, ali i ispričao sve detalje večeri u kojoj je zbog Novaka Đokovića dobio otkaz, o čemu smo već pisali OVDE.

Nakon toga učesnik rijalitija ispričao je i sa kojim se sve zvezdama susretao dok je radio u jednom popularnom prestoničkom lokalu, pa priznao da ga je Anastasija Ražnatović oduševila i to zbog jednog razloga.

1 / 4 Foto: Promo / Kurir Tv

"Te večeri sam plesao sa Anastasijom Ražnatović. Izašao sam na binu i imao sam neku svoju koreografiju. Tad se tu pojavila i neka devojka za koju sam tek dva-tri minuta kasnije shvatio da je Anastasija. Bilo mi je opušteno, jer smo tad svi bili popili. Totalno je prirodna devojka. Video sam tad i Bikovića, mnoge političare, sportiste...", ispričao nam je Luka.

Najveći bakšiš je dobio od nepoznatog muškarca iz Nemačke, koji mu je za noć ostavio 250 evra!

"250 evra za jedno veče od jednog gospodina, koji drži svoj lokal u Nemačkoj, a skoro je otvorio i u Beogradu. Čak ga ja nisam ni služio, ali je prepoznao moj trud i rad. Poslao mi je po kolegi nova ci ja sma ostao u čudu, ali hvala mu", rekao je Luka za naš portal.

Epizode BAR rijalitija možete gledati na Kurir.rs sajtu uživo u toku emitovanja radnim danima od 20:45h, vikendom od 20h, kao i od 23.50 liva žurke. Svaka epizoda će biti istaknuta i na sajtu za gledanje isto veče nakon premijere.

Zapratite Rijaliti "Bar" i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i YouTube.

"BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu."

Vrata Bara se otvaraju u petak 24. decembra, pa ovom prilikom pozivamo publiku da nam se pridruži! Proverite zašto je baš ovo mesto najbolje u gradu!

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.