OVA NAŠA PEVAČICA JE CICIJA I NE OSTAVLJA BAKŠIŠ, A ZBOG NOVAKA JE DOBIO OTKAZ: Luka je rešio da RASKRINKA ESTRADU
Luka, Foto: Promo

OVO NISTE ZNALI

OVA NAŠA PEVAČICA JE CICIJA I NE OSTAVLJA BAKŠIŠ, A ZBOG NOVAKA JE DOBIO OTKAZ: Luka je rešio da RASKRINKA ESTRADU

Takmičar je dao intervju za naš portal i bio je iskren do srži!

Objavljeno: 15:19h

Luka Pavlović je takmičar koji je zbog povrede postao neuspeli košarkaš pa je morao da pronađe alternativu i drugi način za zaradu. Dolazi iz Beograda i ima 27 godina, a izabran je i za vođu već prvog dana.

On govori da je učinjena velika nepravda kada je dobio otkaz u jednom klubu jer je po "naredbi" Đokovića skinuo majicu koja je ujedno i njegova uniforma i veselio se sa njim i gostima na žurci.

Luka Pavlović
foto: Promo / Kurir Tv

"Ja to nisam video tako, nisu mi čak ni direktori saopštili da sam dobio otkaz. Došao je kolega i to mi je rekao. Skinuo sam košulju, zavrteo je i bacio i zbog toga sam bio kažnjen. Ali bih to opet uradio, jer je to Novak Đoković, naš najbolji ambasador. Ne ljutim se na njega zbog toga, nije on ništa kriv", rekao je Luka za naš portal.

Kada smo ga pitali koji poznati gost ga je najviše razočarao rekao je kratko i jasno - Goga Sekulić.

"Bila je uslužena kako treba, želela je da bude sve luksuzno, a nije dala bakšiš nikakav. Nije imala poštovanja. Milka Forcan je najbolja, prava dama", rekao je Luka.

1 / 6 Foto: Promo / Kurir Tv

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

RIJALITI BAR MOŽETE PRATITI UŽIVO OVDE.

Bonus video:

55:27

PULS SRBIJE 22.12.2021. 2. DEO

(Espreso/Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.