PROGOVORILA O VRELIM AKCIJAMA PREKO KAMERE, PA OGOLILA NJEGOVU INTIMU: Kontroverzna učesnica ne zna za CENZURU!
Ivana, Foto: Espreso

espreso za vas

PROGOVORILA O VRELIM AKCIJAMA PREKO KAMERE, PA OGOLILA NJEGOVU INTIMU: Kontroverzna učesnica ne zna za CENZURU!

Takmičarka je dala intervju za naš portal i otkrila mnogo toga!

Objavljeno: 15:45h

Ivana Vranić Rudić je takmičarka koja je izazvala najviše pažnje u rijalitiju. Imala je 3 svađe, ali je i otkrila šokantne detalje odnosa sa rijaliti učesnikom Ivanom Neškovićem koje je imala u karantinu.

Ekipa Espreso portala je morala da uđe u Bar i direktno Ivanu pita za sva aktuelna dešavanja u rijalitiju.

Naime, Ivan i Ivana su imali "vruć video poziv"još dok su bili u karantinu, a koji ga je "naterao" da brzo završi akciju. Ivana je otkrila da mu je pokazala svoje grudi, a da je on imao brzu reakciju, a onda je otkrila kakvo je pravo stanje u vešu ovog takmičara.

"Mali je, nije veliki kako sam u početku rekla. Nisam htela da ga ponižavam pa sam slagala, ali je stvarno mali. Da je veći ja bih trčala za njim", rekla je Ivana za naš portal, a onda je otkrila ekskluzivno da nije Ivan jedini muškarac u ovom projektu koji je privukao njenu pažnju:

1 / 3 Foto: Kurir

"Mnogo mi se svideo jedan dečko, ali on nije u rijalitiju, nije učesnik. Njegova energija mi se svidela, ali ne znam da li je obostrano. Baš sam se zaljubila. Neću da kažem da li je iz produkcije, ali sam poludela za njim", izjavila je učesnica i nije želela da otkrije o kojoj simpatiji je reč.

Ivana je više puta otkrila da ona ne može da bude tim i da je u rijaliti došla da bude sama za sebe. Za sve takmičare smatra da su manipulatori i loši ljudi, sem za jendu osobu koja joj je postala prijatelj - Milica Radovanović.

"Dovoljno je samo da je pogledam ona već zna šta bih ja rekla. Ona je moja, samo ona mi odgovara, svi ostali su manipulatori", izjavila je za kraj našeg razgovora.

Ivan Nešković, Ivana Vranić Rudić
foto: Kurir

Epizode BAR rijalitija možete gledati na Kurir.rs sajtu uživo u toku emitovanja radnim danima od 20:45h, vikendom od 20h, kao i od 23.50 liva žurke. Svaka epizoda će biti istaknuta i na sajtu za gledanje isto veče nakon premijere.

Zapratite Rijaliti "Bar" i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i YouTube.

"BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu."

Vrata Bara se otvaraju u petak 24. decembra, pa ovom prilikom pozivamo publiku da nam se pridruži! Proverite zašto je baš ovo mesto najbolje u gradu!

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.