POSTANITE DEO RIJALITIJA KOJI ĆE PROMENITI SVE: Ako ne voliš izazove, nisi na pravom mestu!
Foto: Promo

RIJALITI BAR

POSTANITE DEO RIJALITIJA KOJI ĆE PROMENITI SVE: Ako ne voliš izazove, nisi na pravom mestu!

Timski duh, dobra spremnost i redovno praćenje izazova koji vas očekuju već su dovoljan preduslov za posao koji ćete pamtiti!

Objavljeno: 13:29h

Predstavljamo vam najbolje moguće načine da postanete deo rijalitija koji će promeniti vaš ugao gledanja na iste.

Trenutna situacija nikome nije prijatna, a vreme u izolaciji potrebno je provesti na najbolji mogući način.

Nedostaje vam ono što bi vam misli skrenulo sa svakodnevnih dnevnih aktivnosti, posla i obaveza, a to je, jednostavno, da sa svojim društvom odete u izlazak i popijete to piće, slušate muziku i upoznajete nove ljude?

Zvuči prilično nostalgično? Nažalost da.

foto: Promo

Čini se da nam svakog dana sve više nedostaje prava ekipa sa kojom ste provodili nezaboravne večeri, probali koktele i upisivali u telefon reči pesama koje čujete na zvučnicima.

Čitava pažnja trenutno je usmerena prema digitalnom i virtuelnom svetu u kojem svakog dana dobijate nove informacije i potrebno je da ih filtrirate na pravi način.

Ukoliko na vašem Instagramu imate više od dva lajva koji su uključeni u isto vreme u večernjim satima, onda sigurno znate o čemu pričamo.

Kako filtrirati sadržaj i izabrati pravi?

Kako od deset lajv strimova, ući samo na jedan, na kom online kursu treba kliknuti “log in” i mnoga druga pitanja svakako su s razlogom otvorena i opominju vas svakog dana i trenutka na to da pažljivo morate birati sadržaj.

Iako situacija deluje prilično obeshrabrujuće, zasigurno imamo keca u rukavu.

Ukoliko volite noćni život, provod sa prijateljima, dobru muziku, piće i nove ljude, onda sigurno čitate tekst koji će vas odvesti na pravo mesto.

Naime, Instagram profil novog rijalitija Bar krije mnogo iznenađenja za vas.

foto: Promo

Čuli ste reč “rijaliti” i prevrnuli očima?

Nema potrebe. Ovaj rijaliti nije nešto što ste mogli da vidite baš svakog dana. Moći ćete da čujete priče koje se pričaju za šankom, posmatrate kako barmeni šejkuju najbolje koktele, ili jednostavno, upravo vi, budete oni koji će iste koktele i praviti!

U ovom rijalitiju, kao i u stvarnom životu, postojaće podele zaduženja u okviru Bara, a vaša prijava za posao menadžera Bara, barmena, vođenje Bara i mnogo toga sličnog, na jednostavan način može vas dovesti u ovaj rijaliti. Evo kako: pratite Instagram profil i naše aktivacije koje ćemo vam nuditi.

Ukoliko budete učestvovali u izazovima, tako što dobro odgovorite na njih, otvara vam se direktna šansa da postanete deo tima i dobijete posao!

Put do najzabavnijeg rijalitija nikada nije bio ovako lak!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.