TARA OTVORILA DUŠU O BIVŠEM: Evo šta je rekla za Mateju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

iskrena

TARA OTVORILA DUŠU O BIVŠEM: Evo šta je rekla za Mateju! (VIDEO)

Ovo niko nije znao!

Objavljeno: 18:46h

Tara Simov, Mc Aleks i Ana Spasojević našle su se na krevetu, pa je Tara iskoristila priliku i otvorila dušu zadrugarkama o Mateji Matijeviću:

- Možda ga ja namerno provociram, ali okej. Ja znam da on neke stvari radi namerno i priča namerno zbog spoljnog sveta - rekla je Tara.

- Ja sve mislim da je on povređen i ljut iz razloga što su bile neke stvari - dodala je Mc Aleks.

- Plakala sam i sve emocije su mi se vratile, a o tome sam pričala u AMidži šouu. Ja sam ušla ovde, a pre rijalitija sam bila sa nekim dečkom ali nismo bili intimni. Poslednji dečko sa kojim sam bila intimna je Mateja. On me je poslednji dodirnuo i sve. Čorbu nisam ni primetila dok mi nije rekao da mu se sviđam. On je bio pažljiv, a meni je pažnja falila. Ja sam Čorbi pričala o Mateji, pa sam počela da se družim sa Nenadom, pa sam i njemu pričala o Mateji. Ja sam tada rekla da bih svakog ostavila zbog Mateje. Sada, možda mi ne veruje niko, ali sada ne bih bila sa njim. Zgadio mi se. Postao mi je odbojan, pogotovo što je to bila velika ljubav. Fran mi je isto dobar frajer, ali mi je beba - rekla je Tara.

- Ja kad sam ulazila, rekla sam za Mateju: '' Ovaj je moj i božiji'', međutim njegovo ponašanje me je navelo na to da mislim da mi se zgadio - rekla je Ana.

- Ma ajde bre, žene od 50,60, 70 godina prave grupe i razmenjuju snimke našeg odnosa i gledaju gde je bio bolji. Pretile mi te babe smrću, ja ih oterala u pi**u materinu - rekla je Tara.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.