ZBOG JEDNE STVARI SE UŽASNO KAJE! Bane Mojićević pobedio u "ZVEZDAMA GRANDA", pa otkrio: "Pitao sam se KO SAM JA?"
Bane Mojićević, Foto: Print Screen Youtube

iskren

ZBOG JEDNE STVARI SE UŽASNO KAJE! Bane Mojićević pobedio u "ZVEZDAMA GRANDA", pa otkrio: "Pitao sam se KO SAM JA?"

Pevač iskreno o tom periodu

Objavljeno: 17:58h

Pevač Bane Mojićević uskoro obeležava 18 godina na estradi.

Naime, on je pre tačno 18 godina pobedio u prvoj sezoni "Zvezde Granda", a u 2014. stekao je veliku popularnost u šou programu “Tvoje lice zvuči poznato”, gde je pokazao imitatorske sposobnosti ali, kako kaže, nije uspeo da u medijskom smislu iskoristi svoju slavu.

- Godinama sam slušao sve druge osim sebe i tražio sam se u mnogim žanrovima. Imao sam million glasova u glavi od kompozitora, tekstopisaca, producenata, drugara, svako je imao svoje mišljenje. Najjače mi je bilo kad sam spremio prokafanski album 2014. i otišao na TLZP, tamo razvalim sa imitacijama pop i rok muzike, i onda su svi krenuli kao “Ma, ti si Merlin”, pa “Ti si Čola”, a onda “Možda bi mogao nešto kao Lukas”. I ti slušaš sve njih, znaš da možeš sve, ali je pravo pitanje šta sam zapravo ja?! Neosporno je da mogu da otpevam i Tomu i Čolu, Lukasa i Tozovca, ali šta je ono što ja najviše volim?! Još na sve to kad si dobar imitator, zato i kažem da ono što pevač oseća treba i da sluša, pa onda sve ostalo da poštuje. Tako i ja danas svako mišljenje uvažavam, ali na kraju sebe poslušam- istakao je pevač u emisiji “Zvezde Granda Specijal” i dodao da danas pažljivo bira pesme koje će snimiti.

1 / 3 Foto: Youtube

- Sigurno ne bih došao do ove pozicije da nisam prošao tim putem. Kajem se što nisam iskoristio u medijskom smislu pobedu u "TLZP", zapravo taj publicitet koji sam imao godinu dana - rekao je Bane, dok je na pitanje voditeljke Sanje Kužet šta je tad trebalo da radi, odgovorio:

- Da u tom trenutku imam spremno jednu, dve pesme, pa čak i ceo album, da grunem i razvalim. I da nije bilo mega hitova, siguran sam da bi bilo zapaženo prošlo zbog publiciteta i popularnosti. Pored “Zvezda Granda” i “TLZP” je bilo neverovatno i najvrednije televizijsko iskustvo, to je nešto što je ostavilo ozbiljan trag u mom životu, a da ne pričamo o karijeri.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.