MARIJANA BILA DRUGA OVOM ZADRUGARU?! Tara ima da pobesni od BESA kada sazna za OVO
Marijana, Foto: NIKOLA ANĐIĆ

jao!

MARIJANA BILA DRUGA OVOM ZADRUGARU?! Tara ima da pobesni od BESA kada sazna za OVO

Iznela detalje iz privatnog života

Objavljeno:

Marijana Zonjić zadrugarka je koja bode oči mnogim ukućankama, a neretko je baš sa Tarom Simov imala brojne žučne rasprave, tokom kojih je dolazilo do gnusnih uvreda i iznošenja detalja iz privatnog života. Iako nikome nije poznat pravi razlog njihove netrpeljivosti, one ni dan-danas ne uspevaju da nađu zajednički jezik.

Za portal Pink.rs oglasila se Marijanina bliska prijateljica, Maja, pa otkrila nešto o čemu javnost pre nije bila obaveštena, a što će zasigurno izazvati lavinu reakcija:

1 / 10 Foto: Printscreen

-Tara je jako ljubomorna na Marijanu, a naročito jer se Mateja nenormalno loži na nju, on je njoj stalno pisao, ali je pre ulaska obrisao prepiske, tako da nemam taj dokaz, ali odgovorno tvrdim da joj je pisao još dok je bio u vezi sa nekom devojkom - otkrila je Marijanina drugarica.

Takođe, Marijana je povezivana sa mnogim muškarcima, a Dino Dizdarević je još jedan dečko, koji je "zajednički" Tari i njoj, pa je njena drugarica otkrila da li Zonjićevu vidi kraj nekog poput njega:

-Šta znam, Dino je dobar dečko, ali ne bih mogla da dajem prognoze. Ne deluje mi da tu ima nekih varnica za sada, mislim da joj prija kao čovek, ali je svakako bolji izbor od prethodnog. Vreme će pokazati - rekla je ona.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.