SLAVLJE U PORODICI JOVANOVIĆ! Naš glumački par ima ĆERKU na koju su JAKO PONOSNI: Čestitke na sve strane!
Porodica, Foto: Printscreen Instagram/_blejzmodesti

svaka čast!

SLAVLJE U PORODICI JOVANOVIĆ! Naš glumački par ima ĆERKU na koju su JAKO PONOSNI: Čestitke na sve strane!

Divne vesti, bravo!

Objavljeno:

Ćerka glumačkog para Gagija Jovanovića i Branke Pujić, Anđela Jovanović, 2019. godine odlučila je da ode na usavršavanje u Englesku, gde je upisala master studije.

Iako je san skoro svakog glumca da karijeru usavršava van granica svoje zemlje, mlada glumica oduvek je pričala da joj je teško palo odvajanje od roditelja.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/_blejzmodesti

- Imala sam veliku tremu, prvo da li ću uopšte upisati taj master jer je velika konkurencija. Oni prave audicije širom sveta, ja sam išla na audiciju u Londonu i teško je upisati taj smer. Prvo sam za to imala tremu. Kada sam saznala da sam primljena, imala sam tremu od toga da ovde pauziram neko vreme sve predstave i snimanja i da odem tamo da se usavršavam - pomalo zabrinuto je Anđela pričala pre dve godine za "Blic", a sada je sa pratiocima na „Instagramu“ podelila prelepe vesti.

Master diploma je u njenim rukama, a čestitke i reči hvale na Anđelin račun stižu sa svih strana. Prvu među njima voljenoj devojci uputio je Mihail Dudaš, koji je istakao da je ponosan.

Podsetimo, Anđela i poznati atletičar već neko vreme uživaju u vezi, a da je njihova ljubav jaka može se videti i po fotografijama na Instagramu gde njih dvoje vežbaju zajedno i provode se kao svaki mladi par.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.