SINIŠA KULIĆ OČAJAN ZBOG MILJANE: Ćerka im ostala bez NOVCA, uvalila se u DUG pa je OTAC ZAPRETIO njenom BIVŠEM
Siniša i Marija, Foto: Printscreen/Youtube/Emisija Premijera

DA LI JE MOGUĆE?

SINIŠA KULIĆ OČAJAN ZBOG MILJANE: Ćerka im ostala bez NOVCA, uvalila se u DUG pa je OTAC ZAPRETIO njenom BIVŠEM

Roditeljima nije dobro nakon svega

Objavljeno: 11:33h

Miljana Kulić po drugi put je napustila "Zadrugu" ove sezone, mada je to ko zna koju put da beži ili bude diskvalifikovana iz rijalitija. Dok je prvi put pobegla zbog dečka Lazara Čolića Zole, ovog puta je upravo zbog njega diskvalifikovana.

Miljana je štiklom razbila Zoli glavu, nakon čega je produkcija rešila da je izbaci iz rijalitija i potraži od nje 50.000 evra. Njeni roditelji Marija i Siniša očajni su zbog poteza svoje ćerke, ali za sve krive Zolu, kom neće ostati dužni.

"Siniša i Marija su očajni. Miljana je ostala bez novca, bez honorara koji bi do kraja rijalitija iznosio 100.000 evra, jer je po nedelji imala 2.500 evra. Umesto para od kojih je planirala da sinu Željku kupi stan, uvalila se u dug od 50.000 evra. Siniša je u napadu besa rekao: 'Ubiću tog gada kad izađe, pa nije Miljana sama na svetu'. Prvi put izašla je iz "Zadruge' kako bi uvela Zolu, pa joj je produkcija zbog takve odluke smanjila honorar da bi platili i njenog dečka", rekao je izvor blizak porodici Kulić za Svet.

1 / 9 Foto: Printscreen/youtube/ Zadruga Official

Međutim, Lazar je ubrzo ostavio i ušao u vezu sa Nevenom Savić, Miljana je nakon nervnog sloma Zoli pretila ubistvom, a onda i fizički nasrnula na njega.

Marija Kulić, majka Miljane Kulić, pre nego što se Miljana vratila u Zadrugu pošto je prvi put pobegla već na samom startu rijalitija, pomirila se sa ćerekom

- Miljani sam sve vreme pričala da je to korist i da tu od ljubavi nema ništa. Zola zna da je Miljana sažaljiva i slaba na njega, uvek mu je davala novac. Bila je sigurna da kad se bude razdužio da će joj poklanjati više pažnje. Problem je što me Miljana nikada nije poslušala, a uvek sam bila u pravu - potresno je govori Marija za Blic.

- Trebala je da ga ostavi kada je bacio Željkova kolica iz stana u Nišu, jer nije hteo da joj pomogne oko deteta. Zato što tada nije presekla, sve joj se dešava. Ovo što sada Zola radi sa Nevenom je dno dna. Sa najvećom ku**om neka ide, samo da ga ne gledam.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Svet/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.