DEJAN NIJE DOBRO: Hitno mora na RENDGEN?
Foto: Printscreen Zadruga

loše

DEJAN NIJE DOBRO: Hitno mora na RENDGEN?

Njih dvoje su otkrili da su ovog leta išli na veštačku oplodnju, te da su radili na potomstvu i planirali budućnost, a njegov svet se srušio samo par meseci kasnije

Objavljeno:

Prvo je nenormalno smršao, zatim je osedeo, a zdravstvenim problemima još uvek nije kraj?!

Dejan Dragojević je zbog prevare koju mu je priredila bivša supruga, Dalila Dragojević, u poslednja dva meseca preživeo pravi horor.

Naime, on je u rijaliti šou program Zadruga ušao kao srećno oženjen čovek, da bi se samo par meseci nakon ulaska razveo od supruge sa kojom je proveo pet godina.

Njih dvoje su otkrili da su ovog leta išli na veštačku oplodnju, te da su radili na potomstvu i planirali budućnost, a njegov svet se srušio samo par meseci kasnije.

Dalila je odlučila da "pronađe svoju sreću", a to je očigledno podrazumevalo prevaru sa Filipom Carem. Na samo par metara od Dejana, "ljubav njegovog života" imala je se*sualne odnose sa njegovim rijaliti cimerom, a on je bio prisiljen da sve to gleda.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: RTV Pink printscreen

Na kraju, sve se odrazilo na njegovo zdravlje tako što je prvo izgubio 20 kilograma, zatim je osedeo, a sada se sumnja na to da je zadobio i neko moždano oboljenje.

Izvor blizak njemu otkrio je detalje zdravstvenog stanja sa kojim se Dragojević trenutno bori:

- Dejan svako malo kuka da ga glava jezivo boli, pa se kljuka lekovima protiv bolova. Bukvalno ih uzima kao bombone. On je i ranije imao jezive glavobolje, pa se čak žalio i lekarima. Oni su ga molili da snimi glavu, međutim, Dejan nije hteo verujući da je sve posledica jače migrene. Međutim, sada je sve još tri puta gore jer ga je javna Dalilina prevara dokrajčila, te ga i rijalitiju mole da ode na rentgen ne bi li se utvrdilo da nema nešto, ne daj Bože, na mozgu. Jer i ako ima, bolje da se to otkrije na vreme - objašnjava izvor za gorepomenuti list.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.