DA LI JE NA SLICI MALO, ILI VELIKO TOČENO PIVO? Ako znate odgovor kao iz topa, imate šansu da osvojite 30.000€!
Foto: SHUTTERSTOCK/ABOUTLIFE

DIŽE PRITISAK!

DA LI JE NA SLICI MALO, ILI VELIKO TOČENO PIVO? Ako znate odgovor kao iz topa, imate šansu da osvojite 30.000€!

Bar počinje u decembru 2021. i traje tri meseca.

Objavljeno: 15:00h

Dobro pogledajte sliku na kojoj barmen toči pivo - da li je u pitanju malo, ili veliko? Ako znate odgovor kao iz topa, možda ste upravo vi savršeni kandidat da se odlično zabavite, postanete poznati i osvojite nagradu od 30.000 evra! Ako slučajno ne znate, objasnićemo vam - veliko se najčešće toči u kriglu. Ali može da se toči i u visoku, “masivnu” čašu. Na slici je jasno da je u pitanju krigla, ali biste prepoznali i čašu ako vidite koliko je veća od ruke barmena. “Naoružajte” se znanjem o pivu, kafi, ako ste uz to još i društveni i imate jaku želju za avanturom, prijavite se za Bar na Kurir televiziji - učesnici će raditi u pravom baru u centru Beograda i boriti se za nagradu koja će im promeniti život!

Rijaliti šou kakav do sada niste imali prilike da vidite u Srbiji. Bar je zamišljen kao dnevni rijaliti šou u kome učesnici žive zajedno u stanu i rade u Baru u centru Beograda - sa ciljem da postanu najbolji i osvoje veliku novčanu nagradu. Takmičari istovremeno moraju da rade timski kako bi razradili posao, ali i sve vreme da se takmiče međusobno i osvoje publiku koja na kraju svake nedelje glasanjem odlučuje ko ispada.

Koncept je jedinstven jer u Bar dolaze obični ljudi kao i u bilo koji drugi kafić, čime publika po prvi put ima mogućnost da direktno učestvuje u programu. Takođe, po prvi put takmičari nisu zatvoreni u jednom prostoru - kreću se po različitim lokacijama, imaju izazovne zadatke dok ih kamere prate sve vreme - u Baru, u kući, u nabavci, pa čak i na ulici! Ako želite drugačiji rijaliti program od onog u kome takmičari ne rade ništa po ceo dan, sede za stolom i svađaju se - ovo je rijaliti za vas. Publika glasanjem odlučuje ko ispada dok na kraju jedan takmičar ne izađe kao pobednik i odnese glavnu novčanu nagradu u iznosu od 30.000 EUR. Bar počinje u decembru 2021. i traje tri meseca.

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram i Facebok!

Rijaliti bar počinje u decembru na Kurir televiziji, koja je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS IPTV i kablovskog sistema Supernova na teritoriji Srbije, kao i u okviru ponude m:tel-a u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i platforme GO4YU u dijaspori.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.