"DALILA MU JE SAMO IGRAČKA, MAJA ĆE NASRNUTI NA NJU!" Filipov prijatelj otkrio ŠOK DETALJE: Haos tek KREĆE!
Foto: Damir Dervišagić, Antonio Ahel/ ATAImages

progovorio

"DALILA MU JE SAMO IGRAČKA, MAJA ĆE NASRNUTI NA NJU!" Filipov prijatelj otkrio ŠOK DETALJE: Haos tek KREĆE!

Filipov prijatelj otkrio šta njegovi bližnji misle za njegovu aferu sa udatom Dalilom.

Objavljeno:

Filip Car, učesnik Zadruge, uspeo je da podeli javnost svojim emotivnim odnosom sa Dalilom Dragojević. S obzirom na to da je Dalila još na papiru u braku sa Dejanom Dragojevićem, Filip za sada igra ulogu ljubavnika u ovom kontroverznom trouglu. Njegov drug, koji želi da ostane anoniman, za ističe kako će čitava ova romansa biti kratkog daha, makar se tako nadaju njihovi prijatelji iz kraja.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Filip se neće dugo zadržati u vezi sa Dalilom. Ona se njemu dopada, ali vidi se da brzo u svemu tome dolazi do zasićenja. Dalila jeste odlepila za njim, ali ne i on za njom. Brzo će je ostaviti pred svima, ona je njemu samo igračka, nadamo se da je to samo avantura. Kada smo videli u šta se upleo samo smo se nadali da zna šta radi. Bili smo besni svi u ekipi jer to nije njegov nivo - priča Filipov drug.

- Videćemo kako će se razvijati situacija dalje. Mislim da se Filip previše zaigrao. Ne želi da ga narod povezuje udatom ženom i da sebi stvara probleme. Kada bi Dalila zvanično raskinula brak sa Dejanom, e tada bi možda postojala šansa da između nje i Filipa bude nešto ozbiljnije. Ovako možemo samo da se nadamo da će Filip raskinuti s njom, jer ne želimo da blati svoju porodicu koja ovo ne podržava - ističe on i za kraj otkriva da Car ne sme sebi više dopustiti blamiranje pred kamerama.

- Nažalost njegova porodica ne reaguje baš najbolje na sve ove stvari koje se dešavaju u rijalitiju. Problem je što su oboje tvrdoglavi i u odnosu žele da vode glavnu reč. Sa druge strane, Filip ne sme da žali Dejana, jer je za taj odnos isključivo kriva Dalila - zaključuje on.

Dalila i Dejan
foto: Sonja Spasić

MAJA ĆE GA VRATITI U REALNOST

Dobar prijatelj Zadrugara otkriva da će ulazak Maje Marinković "otrezniti" Filipa u rijalitiju.

- Odnos sa Majom Marinković je jedino što bi moglo da poremeti Filipa u okviru rijalitija. Ja se nadam da će ona uskoro ući u "Zadrugu 5" kako bi ga rastavila od Dalile. Maja je opasna, spremna je na sve i zna da Car ipak gaji neke emocije prema njoj samo što to ne želi da prizna javno. Biće zanimljivo u narednom periodu gledati četvorougao između Dalile, Filipa, Maje i Dejana. Maja će napraviti okršaj i moguće da i fizički nasrne na Dalilu, smatra Filipov drug.

Maja Marinković
foto: Promo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.