CARU OPET SPUŠTENE GAĆE! STRASTI SE NE SMIRUJU I TO PRED PUNOM SOBOM: Dalila akcija, GNJAVI se i FRANCUSKI LJUBI!
Foto: youtube prinstcreen/zadruga

opa!

CARU OPET SPUŠTENE GAĆE! STRASTI SE NE SMIRUJU I TO PRED PUNOM SOBOM: Dalila akcija, GNJAVI se i FRANCUSKI LJUBI!

Bez ikakvog blama!

Objavljeno:

Filip Car je svojoj novoj devojci Dalili Dragojević rekao da će posle emisije odmah leći da spavaju kako ne bi gubili vreme za poljupce i maženje.

Filip je legao pored Dalile i odmah se bacio na akciju vrelih poljubaca sa njom, a u jednom trenutku moglo se videti da su mu spuštene gaće. Ovaj novopečeni par nije mario za svoje cimere koji su sve vreme gledali u njih i čekali šta će sledeće da se desi.

Podsetimo, Dalila i Car su samo noć pre raskinuli i nisu skoro celi dan razgovarali. Dragojevićeva je bila ljubomorna na sve bivše Filipove devojke, i nikako nije želela da je on poredi s njom.

- Ja tebe volim i zaljubljen sam i volim tvoje kvalitet. Takvu sam te izabrao, a hiljadu puta sam ti ponovio da se ne svađaš. To je za prošli vek da pričas o svojim vrlinama

- Mene nećeš provoditi sa svojim bivšama koje su prosti**tke i ostalo. Meni niko nije plaćao za se*s, dok tvojim bivšim devojkama jeste. Evo nismo zajedno i kraj. Onaj ko voli ne voli takve stvari. Nemoj da se dereš i da mi govoriš šta da radim - urlala je Dalila.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.