"NE GLEDAM ZVEZDE GRANDA, POGOTOVO NE SADA": Jelena Karleuša BRUTALNO iskrena,šokirala odgovorom i za našu glumicu!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

opa!

"NE GLEDAM ZVEZDE GRANDA, POGOTOVO NE SADA": Jelena Karleuša BRUTALNO iskrena,šokirala odgovorom i za našu glumicu!

Diva je bila raspoložena za razgovor!

Objavljeno: 09:00h

Mnogobrojne javne ličnosti su prošetale crvenim tepihom svečane toalete na jednom događaju u prestonici. Jelena Karleuša je za ovu priliku odabrala dugu crvenu haljinu, obogaćenu sa mnoštvo perlica i cirkona. Njen duboki dekolte nikoga nije ostavio ravnodušnim. Ovu haljinu je ukombinovala sa crvenim sandalama.

Jelena je bila raspoložena za razgovor sa novinarskim ekipama. Porazgovarala je o "Zvezdama Granda", duetima, novom albumu ali je i sve prisutne zatekla rekavši da ne zna ko je naša glumica Marijana Mićić.

Naime, na pitanje novinarke da li su joj se događali slični pehovi kao Marijani kojoj je nedavno hakovan Instagram nalog, Karleuša je delovala zbunjeno.

- Ne znam ko je Marijana Mićić, hajde konkretna pitanja, molim vas. Meni to ne može da se desi, sarađujem sa ozbiljnim IT stručnjacima - rekla je Jelena, a zatim se osvrnula na tajnu karijere duge 30 godina.

Jelena Karleuša
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Tajna je kvalitet. Ništa što nema kvalitet ne može da traje - rekla je Karleuša i potom otkrila da li joj nedostaju snimanja emisije "Zvezde Granda", gde od ove godine, za razliku od proteklih šest, nije članica žirija.

- Godine su u pitanju, tako da mi ne nedostaju, snimala sam ih šest godina. "Zvezde Granda" nisam gledala ni kada sam ja bila u žiriju, a pogotovo ne sada - rekla je JK čije je mesto u ovom takmičenju zauzela Ceca Ražnatović, a zatim otkrila da ne voli da gleda sebe na TV ekranu.

Jelena Karleuša
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ne volim sebe da gledam na televiziji, pretpostavljam kao i mnoge javne ličnosti. Jer, ja sebi nisam lepa, definitivno, a konkretno "Zvezde Granda" nisam pogledala od 2015. godine. Ne fali mi to. Ja jesam u tom takmičenju ostavila jedan ozbiljan pečat, ali ono je bilo samo deo mog puta - rekla je Jelena i dodala da je njen novi album konačno gotov, ali i da ne želi da otkriva datum kada će biti predstavljen publici.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.