BILJANA DRAGOJEVIĆ SE KONAČNO OGLASILA! Nakon što je Dalila ostavila i prevarila Dejana, obratila se LIČNO SINU!
Foto: Printscreen

šok

BILJANA DRAGOJEVIĆ SE KONAČNO OGLASILA! Nakon što je Dalila ostavila i prevarila Dejana, obratila se LIČNO SINU!

Uvek tu za njega!

Objavljeno:

Nakon što je sinoć u Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem, doživeo javno poniženje od supruge Dalile koja ga je ostavila zbog Filipa Cara, Dejan Dragojević je izletao iz Bele kuće i krenuo da udra vrata iz sve snage.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

NJemu su u tom trenutku prišli pojedini zadrugari kako bi mu pružili podršku i na taj načn mu stavili do znanja da život ide dalje. Stefan Karić, Marko Đedović i Sandra Rešić su mu se našli kao rame za plakanje, i pokazali kolika su podrška ovom zadrugaru, koji je zbog ljubavi sa Dalilom, napustio porodicu i nije se čuo sa njima više godina.

Biljana Dragojević
foto: Instagram printscreen/biljana.dragojevic.bd

Međutim iako je u sukobu sa porodicom, oni od njega nisu odustali. Dejanova majka Biljana Dragojević je objavila sliku na društvenoj mreži instagram, kako Karić, Sandra, Đedović teše i pružaju podršku Dejanu nakon svega što se desilo i u opisu slike im se zahvalila na tome:

- Hvala vam na razgovoru sa Dejanom I rečima koje ga smiruju i otvaraju mu oči, da se ponovo digne na svoje noge I pogleda istini u oči. Istina je bolna ali ovakva je ipak izlečiva! Glavu gore i život ide dalje! Mama - napisala je Biljana i stavila srca kojima je i ona na neki način pokazala kolika je podrška svom sinu sa kojim se nije ni čula ni videla nekoliko godina.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.