POSLE RIALDINOG PRIZNANJA DA JE PRETRPELA FIZIČKO NASILJE OD KENANA, OGLASIO SE I ON: "Nisam hteo da je UDARIM!"
Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović, Foto: Youtube printscreen

oglasili se

POSLE RIALDINOG PRIZNANJA DA JE PRETRPELA FIZIČKO NASILJE OD KENANA, OGLASIO SE I ON: "Nisam hteo da je UDARIM!"

Kenan je izneo svoju stranu priče

Objavljeno:

Nakon što je pevačica Rialda Karahasanović priznala da je pretrpela fizičko nasilje od svog bivšeg dečka, Kenana Tahirovića, za medije se oglasio i on.

Kenan Tahirović, Rialda Karahasanović
foto: printscreen

Kenan je izneo svoju stranu priče, gde je otkrio da se samo branio od bivše zadrugarke, i da je u tom momentu 'zakačio'.

- Posvađali smo se, došlo je do toga, udarila me u desnu slepoočnicu. Ja znam da je jesam zakačio, ali nisam hteo da je udarim. Sve se dogodilo dok sam vozio, podigao sam ruku da se odbranim od narednog udarca i u tome sam je zakačio - rekao je Kenan.

Tahirović ističe da Rialda za svoje tvrdnje nema nikakav dokaz.

- Ja sam znao čemu ta naša svađa vodi. Imam audio snimak, gde se čuje ko je koga udario i šta je ko kome govorio. Ona je mene udarila i postavio sam ruku da me ne udara dalje. Ona ima PR ekipu koja tako radi. Blam mi je da pričam o tome, jer sam ja bio s njom. Znao sam čemu ovo vodi, sad joj pjesma izlazi, i njen novi brand, tako da njoj treba hajp. Ako dođe do kraja objaviću ovaj razgovor, gde se sve dobro čuje. Glupo mi je što je ovakva svađa izašla u javnost, smešno mi je da govori da je neko čuo s nekog sprata. Ima poligraf, koji može da otkrije ko je koga udario i kako je sve bilo - tvrdi Tahirović za "Avaz".

Kenan Tahirović
foto: Youtube

Podsetimo, Rialda je otkrila svoju stranu priče:

- Istina je da se desio incident. I sve što ću reći na ovu priču, kao i na sve vezano za njega je da je taj čovek mrtav za mene, pa ću na ovaj način i zamoliti ovako javno da me svi poštede bilo kakve priče o njemu, kao i pitanja na koja ne želim više da dajem odgovore. Žao mi je što se za ovo saznalo preko medija, iako nisam neko ko podržava da se na ovakve stvari ćuti. Ja jesam jaka, hrabra i karakterna žena, i moja poruka će uvek biti jasna da sve žene treba i moraju da se suprotstave i sklone se od bilo kakvog vida fizičkog i psihičkog nasilja, ali ja prosto nemam više snage da bilo šta objašnjavam i da nastavljam agoniju koja traje sve vreme od našeg izlaska, zato sam i izabrala ćutanje. Želim da nastavim svoj život dalje uzdignute glave, i da pokušam da nađem mir u narednom periodu - rekla je Rialda za "Pink".

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.