"PROMENILE IH SILNE OPERACIJE, IZGLEDAJU KAO BAKICE"! Nekada su bili čuveni zavodnici,sada ih niko ne bi prepoznao!
Foto: EPA/ Victor Lerena

šok

"PROMENILE IH SILNE OPERACIJE, IZGLEDAJU KAO BAKICE"! Nekada su bili čuveni zavodnici,sada ih niko ne bi prepoznao!

Prepoznajete li dvojicu čuvenih zavodnika, pokrenuli lavinu podeljenih komentara na račun njihovog izgleda i estetskih zahvata.

Objavljeno:

Bend "Gans end rouziz" najavio je EP "Hard Skool", prvo izdanje posle 28 godina, ali njihovi obožavaoci više komentarišu izgled pevača Eksla Rouza nego pesme grupe. Tvrde da se jako promenio od početka svoje karijere.

Strani mediji već su ranije pisali da je Eksl navodno bio na presađivanju kose i tretmanu botoksom i zatezanju lica. Rouz to nikada nije javno priznao. Od svega, Eksl je jedino potvrdio korekciju nosa.

Kao o Ekslu, obožavaoci vode raspravu i o izgledu njegovog prijatelja, glumca Mikija Rorka. Njihova zajednička fotografija na kojoj prate boksački meč između Vajldera i Fjurija obišla je svet.

Bend
foto: Instagram

Miki je priznao da je pet puta operisao nos i da je zbog povrede morao da operiše jagodičnu kost. Stručnjaci procenjuju da je uz to napravio i fejslifting, operaciju donjih i gornjih kapaka, ugradio filere i umetke u obraze i bradu.

"Izgledaju kao stare bakice", "Nekad su bili predivni muškarci", "Kuku, što napravi botoks", "Uništile su ih silne operaacije", samo su neki od komentara obožavalaca na društvenim mrežama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.