OTKRIVENO ŠTA JE MILJANU NATERALO NA OČAJNE POTEZE I DISKVALIFIKACIJU U ZADRUZI!Zaljubljena SMRTNO u jednu učesnicu
Foto: Youtube

opa!

OTKRIVENO ŠTA JE MILJANU NATERALO NA OČAJNE POTEZE I DISKVALIFIKACIJU U ZADRUZI!Zaljubljena SMRTNO u jednu učesnicu

Svi detalji Kuličkinog boravka u Zadruzi!

Objavljeno: 08:58h

Miljana Kulić tvrdi da se smrtno zaljubila u Deniz Dejm! Kontroverzna Nišlijka je pretila da će u "Zadruzi" izvršiti samoubistvo zbog neuzvraćene ljubavi!

Kako saznajemo, Kulićeva je proteklog vikenda napravila haos u rijalitiju. Tri dana je izbegavala kamere, pokušala je da pobegne sa imanja, podmetnula je požar, a potom je pretila da će popiti otrov i iseći vene!

Ljudi, ja sam se stvarno zaljubila u Deniz! Pomozite mi, ne znam šta da radim, ne mogu više da izdržim! Popiću 'domestos' i iseći ću vene ako me Deniz odbije - vikala je Miljana u produkciji, koja je uspela da je smiri i ubedi da se vrati u rijaliti.

Miljana Kulić
foto: Facebook printscreen

Kulićeva je na kraju pristala da učestvuje u programu. Ustala je i javno pred milionima gledalaca priznala ljubav prema Slovenki.

- Zaljubljena sam u Deniz! Otkad sam to shvatila, nisam dobro... Nikada ranije ništa nisam osećala prema nekoj ženi. Mnogo mi se sviđa, stalno bih je gledala. Zato sam i htela da pobegnem sa imanja. Pala sam u depresiju zbog nje, tri dana se nisam kupala. Hvala produkciji što me je smirila i urazumila - rekla je Kulićeva.

Miljana bi rado započela vezu sa slovenačkom starletom, ali se plaši osude.

- Iskreno, plašim se šta će reći gledaoci, a još više me plaši da me se otac i majka ne odreknu - rekla je Kulićeva i dodala da ne zna kako da se postavi prema Slovenki:

Deniz Dejm
foto: Youtube

- Nisam pričala sa Deniz, izbegavam je... Ne znam kako da joj pokažem da sam stvarno zaljubljena.

Pokajala se

Dok je Miljana to govorila, Deniz je sve vreme ćutala... Slovenka se, izgleda, pokajala što je još prvog dana u rijalitiju dala Nišlijki nadu.

- Miljana, sviđaš mi se jer si malo luda kao ja. Mogle bismo da uspemo zajedno - rekla je starleta, koja je javno priznala da voli i žene i muškarce.

Deniz Dejm
foto: Youtube

Kulićeva je tada hladno reagovala na njene reči.

- Nisam malo luda, već mnogo! Ali kad vidim tebe, ja sam još i dobra... - rekla je u ponedeljak Miljana, ali je u međuvremenu očigledno promenila mišljenje.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.