PRIJOVIĆKU VARAO SA KOMŠINICOM U ZAJEDNIČKOM STANU?! Isplivala istina, iza ljubavne veze KRIO SE VELIKI SKANDAL!
Foto: Emilija Jovanović

niste znali!

PRIJOVIĆKU VARAO SA KOMŠINICOM U ZAJEDNIČKOM STANU?! Isplivala istina, iza ljubavne veze KRIO SE VELIKI SKANDAL!

"Ljubini prijatelji su u početku tvrdili da su do raskida dovele poruke koje je Aleksandra dobijala od drugog muškarca!"

Objavljeno: 08:17h

"Prevarena Aleksandra Prijović", pisalo se u domaćim medijima, kada je svojevremeno pevačica stavila tačku na dvogodišnju vezu sa kolegom, Ljubom Perućicom.

Podsetimo, pre nego što je postala supruga Filipa Živojinovića, Aleksandra Prijović bila je dve godine u vezi sa svojim kolegom Ljubom Perućicom. Iako je tada u javnost iznela da su se rastali sporazumno i bez teških reči, iza ovog raskida krio se veliki skandal.

- Dve godine smo Ljuba i ja bili zajedno i sada smo se dogovorili da se raziđemo bez teških reči - rekla je ona tada za "Alo!" međutim, u javnosti se ubrzo pričalo samo o njihovom raskidu.

I dok su Ljubini prijatelji u početku tvrdili da su do raskida dovele poruke koje je Aleksandra dobijala od drugog muškarca, ispostavilo se da je istina nešto drugačija i da je prevarena zapravo Aleksandra Prijović.

Aleksandra Prijović
foto: Instagram

Kako su domaći mediji tada pisali, Ljuba je njena česta odsustva koristio, kako bi je u njenom stanu varao sa komšinicom, a Aleksandra je istinu saznala, kada je u njegovom telefonu pronašla poruke, koje su joj slomile srce, piše "Objektiv".

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.