SPREMNA JE I OSMA GRUPA! PRVE AFERE VEĆ TRESU ZADRUGU!
Foto: Damir Dervišagić, Youtube

ispraćeni u belu kuću!

SPREMNA JE I OSMA GRUPA! PRVE AFERE VEĆ TRESU ZADRUGU!

Nova grupa odlazi na imanje!

Objavljeno:

Ante Baždarić dolazi iz Splita, a već ima iskustvo iz jednog tamošnjeg rijaliti šou programa. Za sebe kaže da je duhovita, zabavna osoba, a u rijaliti ulazi kao slobodan momak, koji je otvoren za sve opcije!

Zadruga 5, Učesnici, Rijaliti
foto: Printscreen/youtube/newyorkpost

Lorna Pratnemer takođe dolazi iz Hrvatske, a za sebe kaže da je dosta surova. Ne podnosi ljude koji od sebe prave žrtve. Uoči ulaska u Zadrugu prekinula je dugu vezu, a ne može da garantuje kako će se ponašati u Zadruzi. Sebi traži dominantnog muškarca, koji bi mogao da je prati, a seks pred kamerama ne želi.

Sandra Todić (21) iz Barajeva završila je Poljoprivrednu školu, ali i školu šminkanja. Za sebe kaže da se bavi svojim, a ne tuđim životom, a novac joj je glavni motiv za učešće u rijaltiju. Kaže da je pozitivna, uvek nasmejana, ali i konfliktna ličnost. Svoje stavove ne menja tako lako, a tvrdi i da je britka na jeziku. Zadrugarima je poručila da se čuvaju i ne otpočinju konflikte sa njom jer će, kako kaže, biti problema.

Vladana Zlatanović, bavi se plesom 15 godina, a nešto manje boksom. Hobi joj je astrologija. Kaže da ne trpi ljudsku glupost, a ne voli ni foliranje.

Peleš Vladimir iz Tuzle, bivši reprezentativac, za sebe kaže da je temperamentan, kao i to da ne voli dosadne ljude. Zna da kuva, veruje da će se snaći u rijalitiju, što se hrane tiče, a priznaje i da ima problem sa bivšom ženom i viđanjem deteta. Teško se zaljubljuje. Izdvojio je Dalilu Dragojević, sa kojom je imao avanturu za jednu noć, a kaže i da mu je pravila probleme.

Zadruga 5, Učesnici, Rijaliti
foto: Printscreen/youtube/newyorkpost

Sandi Kojić iz Slovenije bavi se pevanjem, a nekada i glumom. Već je pobedio u jednom rijalitiju u Sloveniji, a priznaje i da je bio oženjen dve godine. Ima dete od tri godine. Voli slobodne devojke, koje su za, kako kaže, zezanje, a za sebe kaže da je spreman za sve.

Zadruga 5
foto: Priintscreen/Youtube, Nemanja Nikolić

Naredni učesnik jeste Filip Car, koji je uoči ulaska u studio imao svađu sa Sandijem Kojićem.

Za sebe kaže da želi da ispravi neke stvari i kaže da je slobodan, te da nije sa Majom Marinković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.