DOVODILI SU U GEJ AFERU, HTEO JE DA UNIŠTI SRPSKU PEVAČICU: Vlasnik "Etna sela" otkriće sramotu rijaliti cimera!
Foto: Printscreen/Youtube

spreman da napravi haos

DOVODILI SU U GEJ AFERU, HTEO JE DA UNIŠTI SRPSKU PEVAČICU: Vlasnik "Etna sela" otkriće sramotu rijaliti cimera!

Njegov ulazak nakon par godina mnoge je iznenadio, ali pojedinim učesnicima neće biti drago kada ga ugledaju.

Objavljeno: 16:16h

Večeras je zvanično počela poslednja sezona "Zadruge 5", učesnici su se uselili u velelepno zdanje, a među njima je i bivši rijaliti učesnik Farme, Bane Đokić.

Zbog njega će strahovati Zadrugari, obzirom da je čuveno mesto "Etno selo" u vlasništvu njegovu porodice, a mnogi učesnici su prosto obožavali i skupljali se na istom.

Đokić je takođe bivši PR pevačice Tanje Savić, te nema sumnje da će itekako otvoriti mnoge nepoznate teme iz njenog života, ali istovremeno i priznati zašto i kako je prekinut njihov odnos.

Bane Đokić
foto: Printscreen

On pred ulazak nije želeo da razotkriva učesnike koji su pravili skandale u njegovom etno selu, ali im je jasno stavio da znanja da ga se treba plašiti i da poseduje razne informacije o njima.

Davno se u medijima pojavila informacija da je Bane imao nešto više od prijateljskog odnosa sa tadašnjim učesnikom Farme, Nikolom Lakićem, ali je on to oštro demantovao rekavši da su oni samo dobri prijatelji i da su nastavili druženje i nakon izlaska.

Da li će Đokić ispuniti očekivanja i otkriti publici tajne cimera koje tvrdi da poseduje, ostaje nam da ispratimo u narednom periodu.

(Espreso/ Ermin Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.