LEGENDARNA MILJANA KULIĆ NASTAVLJA ŽIVOT U RIJALITIJU: Ulazi da Zadrugare dovede do NERVNOG SLOMA!
Miljana Kulić, Foto: Printscreen/Youtube

ovo se čekalo

LEGENDARNA MILJANA KULIĆ NASTAVLJA ŽIVOT U RIJALITIJU: Ulazi da Zadrugare dovede do NERVNOG SLOMA!

Ništa bez nje!

Objavljeno:

Večeras je zvanično počela poslednja sezona "Zadruge 5", učesnici su se uselili u velelepno zdanje, a među njima je i bivša dugogodišnja zadrugarka Miljana Kulić.

Ova rijaliti zvezda rođena u Nišu 1993. godine gde i živi. Postala je poznata po tome što je navodno proganjala „Zvezde Granda“.

Njeni otac i majka su Siniša i Marija Kulić, a ima i mlađe sestre Tijanu i Anu. Šuškalo se da će ove sezone u rijaliti ući sa sestrama i majkom, međutim to je jpš uvek nepoznato.

Zadruga 5, Učesnici, Rijaliti
foto: Printscreen/youtube/newyorkpost

Početkom 2017. godine ulazi u novu sezonu Parova. Tu ulazi u vezu sa Ivanom Marinkovićem (bivši muž od Goce Tržan) i nakon romantične veze ostaje trudna. Tokom 2018. godine Miljana dobija ponudu da zajedno sa prvom rijaliti bebom postane član rijalitija „Zadruga 2“. Ona to prihvata ali sa njom kao učesnik ulazi i njena majka Marija da joj pomogne oko bebe.

Malo je poznato o Miljaninom životu izvan rijalitija. U rijalitiju Parovi bila je u vezi sa Ivanom Marinkovićem i iz te veze joj se rodio sin Žarko u julu 2018. godine.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

U Zadruzi 2 krajem 2018. godine je ušla u romantičnu vezu sa di-džejom Lazarom Čolićem Zolom, gdje je ponovo ostala trudna.

Prethodnu sezonu pomenutog rijalitija obeležila je brojnim skandalima, Kristijan Golubović je u jednom momentu čak nasrnuo na nju ali ga je zaustavilo obezbeđenje. Takođe, Tara Simov je zbog Miljane diskvalifikovana a mnoge je dovodila do granice nervnog sloma.

Neizostavno je pomenuti jednu situaciju kada je na iznenađenje svih, obrijala glavu.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.