ALEKSANDRA SUBOTIĆ U STUDIJU ZADRUGE, UČESNICIMA PORUČUJE DA NE LAJU PUNO! Rešila da napravi HAOS!
Foto: Priintscreen/Youtube, Emilija Jovanović

opasno dobra!

ALEKSANDRA SUBOTIĆ U STUDIJU ZADRUGE, UČESNICIMA PORUČUJE DA NE LAJU PUNO! Rešila da napravi HAOS!

Kažu da je dobila ogroman novac za ovu sezonu

Objavljeno:

Aleksandra Subotić je srpska starleta i velika rijaliti zvezda, budući da je bila učesnica rijaliti šou programa „Parovi“ i „Zadruga“, a ostaće svakako upamćena po velikom skandalu u koji je uvukla čitavu porodicu. Dok joj je majka Ljuba Pantović 2013. godine bila u rijalitiju Farma, Aleksandra je zatrudnela sa njenim tadašnjim dečkom Aleksandrom Čabarkapom što je šokiralo čitav Balkan. Dobili su ćerku Magdalenu, a potpuni haos se nastavio i posle toga, budući da je čitava porodica bila umešana kako u skandal, tako i u rijaliti.

Nakon svega toga uplovila je u vezu sa Davidom Dragojevićem u “Parovima”, a kada su ušli u “Zadrugu” izbio je pravi haos. Zbog fizičkog napada ona je diskvalifikovana, a David je uplovio u vezu s Anom Korać. Par meseci kasnije Aleksandra se vratila u „Zadrugu“, a ljubavni trougao je svakodnevno intrigirao i šokirao gledaoce. Sve troje su se plasirali u finale, a Aleksandra je osvojila četvrto mesto.

Aleksandra Subotić, Ljuba Pantović
foto: Emilija Jovanović

Posle drame sa Davidom i nakon izlaska iz rijalitija Aleksandra je započela vezu sa dvadeset godina starijim Predragom Raspopovićem. Krajem avgusta 2020. godine su dobili sina kome su dali ime Jovan, a sada je Aleksandra rešila da ponovo uđe u rijaliti jer bez njega izgleda da nikako ne može. U januaru 2021. godine je pokrenula svoj „Ju Tjub“ kanal koji je za nešto više od sedam meseci sakupio preko 16 hiljada pratilaca.

Gledaoci za nju kažu da je britkog jezika i da je poprilično iskrena, pa verujemo da će i ovoga puta zavladati totalni haos kada ona bude počela da priča za “Crnim stolom”. Spekuliše se da je zapravo njen honorar najveći.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen

Aleksandra će se reme uz rame naći sa Dalilom i Dejanom Dragojević, bratom i snajkom njenog bivšeg verenika. Dalila i Aleksandra su na rođendanu Ljube Pantović zakopale ratne sekire, a kako će se njihov odnos razvijati, ostaje da vidimo.

- Surovo sam iskrena ovaj put ću se truditi da se postavim u drugačijem svetlu. Potpuno sam se promenila kao majka i zbog toga se plašim da ulazim u rijaliti. Moj partner me nije podržao ali me je pustio da napravim šta ja hoću. Izgladila sam odnos sa Dalilom i Dejanom, novim zadrugarima bih poručila da ne laju mnogo jer ne znaju šta ih čeka.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/ Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.