MILJENIK ŽENA PONOVO U ZADRUZI! Bio je GLAVNA TEMA prošle sezone, a sada ULAZI da odgovori na TRAČEVE!
Foto: Printscreen/Youtube

OPA!

MILJENIK ŽENA PONOVO U ZADRUZI! Bio je GLAVNA TEMA prošle sezone, a sada ULAZI da odgovori na TRAČEVE!

Ostavio je jak utisak

Objavljeno:

Mensur Ajdarpašić osvojio je visoko treće mesto u "Zadruzi 3", a njegovo učešće će svakako biti upamćeno po burnoj i skandaloznoj vezi sa Minom Vrbaški. Nakon izlaska je ubrzo stavio tačku na odnos sa njom i istakao više puta da se kaje zbog te veze.

Mensur je ostavio jak utisak na publiku, koja ga je dovela do visokog plasmana, ali i na svoje cimere, kao i na učesnike koji su pratili njegov rad. Zbog svog atraktivnog izgleda postao je brzo miljenik žena, ali je mnogim muškarcima bio trn u oku, pa su često izbijale svađe zbog toga.

Mensur Ajdarpašić
foto: Prinstcreen

Iako nije bio jedan o takmičara "Zadruge 4", njegovo ime su skoro svakodnevno pominjali, a publika je željno iščekivala da ga ponovo vidi na malim ekranima. Povezivali su ga sa mnogim zadrugarkama, govorili su da je veliki ženskaroš, a sada ćemo u novoj sezoni saznati šta je trač, a šta istina.

- Nakon trojke sam prošao ozbiljnu školu, imam jako dobar osećaj i visok koeficijent inteligencije. Ulazim kao slobodan, sigurno postoji mogućnost da će mi se svideti mnogo devojaka. Kajem se što sam bio u aferi sa Majom Marinković. Nisam pokazao dosta toga i veza koja se dogodila me je sprečila da poažem sebe u pravom svetlu - rekao je Mensur.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.