MATORA ZADOBILA POVREDE OD BIVŠE ZADRUGARKE PA OTKRILA ZAŠTO NE SME DA PRIĐE JEDNOJ DEVOJCI!
Foto: Printscreen

AUUU, ČOVEČE!

MATORA ZADOBILA POVREDE OD BIVŠE ZADRUGARKE PA OTKRILA ZAŠTO NE SME DA PRIĐE JEDNOJ DEVOJCI!

Matora se danas pojavila u zgradi televizije Pink

Objavljeno:

Jovana Tomić Matora, koja je već svima dobro poznata po učešću u najgledanijem rijaliti programu ''Zadruga'' jedna je od potvrđenih učesnica pete, finalne sezone.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen

Matora se danas pojavila u zgradi televizije Pink na snimanju profila, a tom prilikom je progovorila o svom povratku u Belu kuću, pa otkrila i da joj je za oko zapala atraktivna Natalija Šćekić, njena buduća cimerka.

Natalija Šćekić
foto: Printscreen Instagram

- Zašto bih više ćutala? Baš me briga. Niti se nešto raspitujem ko ulazi... Hoće li biti nekih lepih devojaka?! Ima li neka plavuša? S ovom Natalijom Šćekić sam bila na rođendanu, ona je moj tip, dobra je, plavušica. Ne mogu da je muvam jer je ona drugarica moje ljubavi Tijane Ajfon - rekla je Jovana, a onda otkrila detalje svoje nove ljubavne romanse sa atraktivnom Katarinom.

- Malo je komplikovano. Super je, lepo nam je, ali ulazim u Zadrugu za koji dan... - rekla je Matora i otkrila da je zadobila povrede od strane nekadašnje simpatije i cimerke iz Bele kuće - Žane Omnije.

Žana
foto: youtubescreen

- Sa Žanom više ne pričam, evo ova povreda na glavi je posledica Žane. Imala sam neprijatnu situaciju sa Žanom pre neko veče, napravila mi je scenu, baš me je maltretirala - požalila se Matora.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.