NAKON ŠTO JE SADIK IZJAVIO DA NOVI PAZAR NIJE U SRBIJI, OŠTRO GA OSUDILA I ESTRADA! Emina i Elma odmah ODREAGOVALE!
Foto: Youtube

bezobrazluk!

NAKON ŠTO JE SADIK IZJAVIO DA NOVI PAZAR NIJE U SRBIJI, OŠTRO GA OSUDILA I ESTRADA! Emina i Elma odmah ODREAGOVALE!

Razbesneo je javnost.

Objavljeno:

Finalista "Zvezda Granda", Sadik Hasanović, koji je pevao o klanju Srba, vraćen je sa granice Srbije gde mu je zabranjen ulazak.

Ovu odluku pozdravila je cela Srbija, a njegov komentar da je hteo da ide u Novi Pazar koji nije deo Srbije, razbesneo je javnost.

Sadik Hasanović
foto: Youtube

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati - rekao je Hasanović.

Njegovu izjavu osudili su mnogi korisnici društvenih mreža, fanovi takmičenja u kojem je učestvovao, kao i brojne javne ličnosti.

Emina Jahović
foto: Youtube

Kontaktirana je i najpoznatija Novopazarka, Emina Jahović, koja sa ponosom ističe da je njen rodni grad uvek bio deo Srbije.

- Emina uvek sa ponosom govori o svom rodnom gradu iz koga dolazi i sa zadovoljstvom uvek ističe da je državljanka Republike Srbije, jedine države u kojoj se Novi Pazar nalazi - rekli su iz Emininog PR tima.

Elma Sinanović
foto: Instagram

Još jedna Novopazarka, Elma Sinanović prokomentarisala je Sadikovu izjavu

- Dečko očigledno nije učio geografiju. Ja živim u Novom Pazaru koji je sastavni deo Srbije i tu nema nikakve polemike - rekla je ona.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.