FRAN PUJAS U VEZI SA NAŠOM PRELEPOM PEVAČICOM? -Ona je ćerka LEGENDE NARODNE MUZIKE!
Foto: Printscreen Instagram

opa

FRAN PUJAS U VEZI SA NAŠOM PRELEPOM PEVAČICOM? -Ona je ćerka LEGENDE NARODNE MUZIKE!

Elena je ćerka popularnih folkera, Marte Savić i Mileta Kitića, i važi za jednu od najpopularnijih mladih pevačica u regionu, kao i za modnu ikonu i pravu s*ks bombu

Objavljeno:

Bivši učesnik "Zadruge", Fran Pujas, koji može da se pohvali osvajanjem pete pozicije u četvrtoj sezoni ovog popularnog rijalitija, na imanje u Šimanovcima uselio se prošlog septembra sa devojkom, Paulom Hublin. Ipak, njihova veza pred kamerama je i okončana, iako su se njih dvoje nekoliko puta mirili tokom sezone. Pujas je ušao u vezu i sa Minom Vrbaški, koja takođe nije opstala.

Sanja Stanković bila je takođe ludo zaljubljena u njega, a povezivan je, između ostalog, i sa Aleksandrom Nikolić, Tarom Simov, Jovanom Matijević... Po izlasku iz "Zadruge 4", Fran je povezivan sa nekoliko devojaka, a javnost je saznala za njegovu kratku aferu sa Anđelom Vešticom u emisiji "Narod pita".

Fran sada navodno ima novu devojku, koja je takođe dobro poznata javnosti! Pujas je otputovao u Grčku na odmor, a viđen je u zanimljivom društvu. Fran je navodno uplovio u vezu sa mladom pevačicom Elenom Kitić.

Fran Pujas
foto: Nemanja Nikolić

Elena je ćerka popularnih folkera, Marte Savić i Mileta Kitića, i važi za jednu od najpopularnijih mladih pevačica u regionu, kao i za modnu ikonu i pravu s*ks bombu.

Elena i Fran viđeni su na Krfu, gde su otišli zajedno na odmor. Pujas je na svom Instagramu podelio nekoliko storija sa odmora, ali nije okačio nijednu sliku sa Elenom.

Međutim, okačio je video sa Super Cvetom, najboljom prijateljicom mlade pevačice.

Elena i Fran se prate na Instagramu, a postoji još jedna zanimljivost.

U jednom intervjuu Fran je govorio o svojoj mogućoj muzičkoj karijeri. Pujas je tada izjavio da bi voleo da snimi duet upravo sa Elenom.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.