KRISTIJAN IH POZIVA NA CRTU: Traži da sa ove dve legende rijalitija bude u emisiji!
Foto: Printscreen

opa

KRISTIJAN IH POZIVA NA CRTU: Traži da sa ove dve legende rijalitija bude u emisiji!

- Jedan jedini profil imam olstali su lažnjaci, tu me dodaj. Na fejsbuku ista slika isto sve, ljubi te brat - odgovorio je Kristijan

Objavljeno:

U zaključku sinoćne Emisija "Narod pita", došlo je na red i poslednje uključenje.

- Dobro jutro, Bojan Terzić na vezi. Pozdrav za sve. Posebno za Kristijana, robijali smo zajendo u Zabeli, ali verovatno me je izgubio iz vida. Sećam se kada si napravio frku jer su nam ugasili struju, a gledali smo utakmicu. Upoznali smo se tako. Večeras zbog njega gledam emisiju. Kaže Mića da se pogubio večeras, pa šta će da priča mora. Dobro, njegov je posao to da radi, on drži rijaliti, drži popularnost. Kristijan nema o čemu drugo da priča nego o svojoj prošlosti, to je normalno - izjavio je gledalac.

- Oni to treba da cene, a ne da kukaju - rekao je Mića.

- Što se mene tiče, Kristijan je držao rijaliti. Da nije izbačen verovatno bi pobedio, ali verujem, da mu ta pobeda ne bi mnogo značila. Zanima me, kako mogu da ga nađem na Instagramu - nastavio je gledalac.

- S obzirom da ga znate privatno koje je vaše mišljenje na aktuelnu temu, odnos njega i Kristine? - pitala je Ivana.

- Naravno da ga podržavam, to je njegova stvar njegov život. Ako je njemu lepo to je najvažnije. Drago mi je što se odrekao kriminala, tako treba - rekao je gledalac.

Miljana Kulić, Filip Đukić
foto: Printscreen

- Koji bi susret voleo da vidiš ovde u emisiji? - pitala je voditeljka.

- Uh, ja bh voleo da vidim mene i Nadicu, mogli bi svašta nešto da kažemo - nasmejao se Mića.

- Ja bih voleo da budemo magični brka (Filip Đukić) i Miljana Kulić. Kada je normalna onda je zanimljiva, a kada nije normalna onda je za izbegavanje. Ne znam zašto ljudi misle da bih ja nju udario, stvarno to nikada ne bih uradio, samo verbalno prepucavanje - nasmejao se Kristijan.

- Jedan jedini profil imam olstali su lažnjaci, tu me dodaj. Na fejsbuku ista slika isto sve, ljubi te brat - odgovorio je Kristijan.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.