LEPA BRENA PRODALA OČEVINU U BRČKOM: Sve je kupio ON!
Foto: Vladimir Sporčić

šok

LEPA BRENA PRODALA OČEVINU U BRČKOM: Sve je kupio ON!

Vrata stana otvorio je Selim Hrlović, pevačicin dalji rođak, koji je od nje kupio nekretninu

Objavljeno:

Fahreta Jahić, poznatija kao Lepa Brena, rođena je u Bosni i Hercegovini, u mestu Brčko, gde je živela sa porodicom sve dok nije upoznala članove benda “Slatki greh” i vrlo brzo postala najpopularnija ličnost u Jugoslaviji.

O svom rodnom mestu često je pričala u javnosti, ističući da je tamo provela divne trenutke odrastanja i da je često odlazila u Brčko dok su joj roditelji bili živi.

Ona je nedavno prodala očev stan, piše “Kurir”. Vrata stana otvorio je Selim Hrlović, pevačicin dalji rođak, koji je od nje kupio nekretninu.

Lepa Brena
foto: Printscreen Instagram

– Prošle godine kupio sam ovaj stan od Brene, ona ovde više nema nikakve nekretnine. Otišla je odavde još kad je bila jako mlada. Ako bude dolazila u Brčko, ona ovde u stanu uvek može da bude. Čitava nacija je ponosna na nju, a posebno mi koji smo odavde – rekao je Selim.

Brčaci su rekli da Brenu odavno nisu videli.

Pevačicina komšinica, koja nije htela da se fotografiše, prisetila se Fahretinog detinjstva.

– Ona se družila s mojim sinom, bila je fino dete, uvek nasmejana, imala je tu neku harizmu. Čula sam da joj je i majka preminula i da je to teško podnela. Ona je odrasla u kući kod Ličkog mosta, tu vi sad ne možete da priđete kolima, ali ta kuća svakako više ne postoji – rekla je sagovornica za pomenut medij.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.