MAJA I JANUŠ IGRAJU IGRU ZA NACIJU?! Krišom usnimljeni nakon emisije, evo gde su završili on se čak SKIDAO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

opa!

MAJA I JANUŠ IGRAJU IGRU ZA NACIJU?! Krišom usnimljeni nakon emisije, evo gde su završili on se čak SKIDAO! (VIDEO)

Prevarili naciju!

Objavljeno:

Iako Maja i Janjuš u javnosti žele da prikažu sliku kako su raskinuli, snimci koje vam predsatvljaju govore potpuo drugačije. Ljubavni par uhvaćen je u etno selu nakon emisije "Narod pita"

Maja je bila gošća sinoćnje emisije "Narod pita" zajedno sa Minom Vrbaški. Pravo iznenađenje večeri bilo je kada se Filip Car pojavio u studiju, doneo Maji poklone, iako je rekao prethodni dan da im devojku.

Kako Maju ovih dana svi povezuju sa Filipom Carem, koga je Janjuš uklonio sa Instagrama, došlo je do još zategnutije situacije između ove dve bivše zadrugarke. Emisija je bila burna, a onda je usledio prvi šok.

Maja je sinoć takođe izjavila da postoji muškarac koji joj se dopada.

Takođe, Janjuš je rekao da ima novu ljubav, želeći da ubedi ceo svet da nema ništa više sa Majom, ali kada su ih novinari pratili doživeli su pravi šok kada su ih spazili na istom mestu.

Maja je izašla iz zgrade kada se završila emisija i pozvala taksi.

Ekipa je pratila Majin taksi sve do etno sela nadomak Beograda, gde smo očekivali da ćemo je videti sa Filipom Carem.

Međutim, ono što niko nije očekivao to je da će se tamo, ni manje, ni više pojaviti Janjuš! On je prethodno govorio da se u etno selu više neće pojavljivati jer želi da pronaše novo mesto za ljubav!

Nakon nekoliko trenutaka, Janjuš se popeo u sobu i krenuo da se svlači. Nije se moglo videti da li je i Maja u sobi sa njim, ali je bivši košarkaš svakako prevario javnost izjavivši da se više tamo neće pojavljivati.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.