MAJA MARINKOVIĆ IMA BRATA KOJI JE UKRADEN?! Takiju su rekli da je preminuo, ali se vodi kao NESTAO! ŠOK ISPOVEST!
Foto: Instagram printscreen

šok!

MAJA MARINKOVIĆ IMA BRATA KOJI JE UKRADEN?! Takiju su rekli da je preminuo, ali se vodi kao NESTAO! ŠOK ISPOVEST!

Rak rana koja ne prolazi!

Objavljeno:

Maju Marinković svi znate iz rijalitija "Zadruga", međutim, gotovo niko ne zna za dramu koju je proživela njena porodica.

Naime, Majin tata Radomir Marinkiović Taki ispričao je za "Blic", kako sumnja da su mu 1993. godine u porodilištu ukrali sina.

- Meni su ukrali sina, dete koje sam imao pre Maje. Živeo sam u Švedskoj, nakon što je Majina majka zatrudnela došao sam za Srbiju i sve napustio. Na Svetog Iliju 2. avgusta 1993. se rodila bebica, tačnije naš sin. Sve je bilo u redu sa njim kada se rodio, ali je nekoliko dana nakon rođenja beba dobila temperaturu. Odveli smo sina u bolnici kako bismo proverili da li je sve u redu sa njim, da bi ga u bolnici nakon toga zadržali. Međutim, od tada se našem sinu gubi svaki trag. Lekari su ga odveli u posebnu prostoriju i nismo ga više nikada videli. Dan posle toga saopštili su nam da je beba preminula. Nikada nikakve papire i potvrde o tome nismo dobili. I dalje se vodi kao nestala beba - rekao je Taki za "Blic" i dodao:

- Sumnjam da je beba ukradena, a u to vreme su se dešavale takve stvari. Noćima sanjam takve stvari i svog sina. I dalje imam košmare. Najbitnije da je on živ, zdrav i srećan. Dobili smo slom živaca zbog toga što se dogodilo. Ne daj bože nikome takve muke - rekao je Taki.

Inače, sinoć u emisiji "Narod pita", Maja je od jedne gledateljke dobila pitanje vezano za svog brata, a od šoka uspela je samo da potvdri priču gospođe koja se javila.

Da podsetimo, Maja Marinković učestvovala je u drugoj, trećoj i četvrtoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", a njeno učešće obeležila je njena turbulentna veza sa prvo oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem, koji je zbog svoje afere sa starletom okončao brak.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.